اعمال محدودیت‌های کرونایی در ۱۰ شهر خوزستان از فردا

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان از اعمال محدودیت‌های کرونایی در ۱۰ شهر استان از فردا خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۴۲۲۰
| |
23766 بازدید
اعمال محدودیت‌های کرونایی در ۱۰ شهر خوزستان از فردا
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رضا نجاتی با اشاره به اعمال محدودیت‌های کرونایی در ۱۰ شهر خوزستان از فردا (۲۰ آبان‌ماه)، اظهار کرد: طبق مصوبه جدید اعمال محدودیت‌ها، تمامی مشاغل و اصناف به جز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی، مطب‌ها، داروخانه‌ها، آتش‌نشانی، فروشگاه‌های مواد غذایی، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و میوه‌فروشی‌ها از فردا تنها تا ساعت ۱۸ اجازه فعالیت دارند.

وی افزود: این محدودیت‌ها از فردا (۲۰ آبان‌ماه) به مدت یک ماه در سه شهر اهواز، مسجدسلیمان و کارون اعمال می‌شوند.

نجاتی گفت: این محدودیت‌ها در شهر‌های آبادان، بهبهان، امیدیه، دزفول، شوشتر، رامهرمز و باوی نیز به مدت یک هفته اجرا می‌شوند.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بیان کرد: مصوبه قبلی یعنی تعطیلی آرایشگاه‌ها، باشگاه‌های ورزشی، رستوران‌ها، تالار‌های اجتماعات و کاهش ساعات فعالیت ادارات نیز به قوت خود باقی است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت