شوت عمدی مسی به داور که باید اخراج می‌شد

کد خبر: ۱۰۱۲۴۱۰
| |
11318 بازدید

بارسلونا دیشب در ورزشگاه آلاوس به مصاف این تیم رفت و در نهایت به نتیجه تساوی یک بر یک متوقف شد تا بدترین شروع ۱۸سال اخیر را ثبت کند.

نیمه اول این بازی و پس از اینکه داور خطا روی فرانکی دی ونگ را پنالتی اعلام نکرد بازی به حاشیه کشیده شد. لیونل مسی که عصبی به نظر می رسید یک توپ مرده را خارج از جریان بازی به عمد به سمت داور شوت کرد.

هرناندز هرناندز داور بازی با مشاهده این صحنه به مسی کارت زرد نشان داد در حالی که آندوخار اولیور کارشناس داوری مارکا معتقد است جریمه مسی باید کارت قرمز باشد.

ایتورالده گونزالس کارشناس داوری آاس هم معتقد است که اگر هدف مسی ضربه زدن به داور باشد، باید کارت قرمز دریافت می کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت