پاکستان سفیر فرانسه را احضار کرد

یک روز پس از آنکه عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان گفت که امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه به "اسلام حمله کرد"، اسلام‌آباد سفیر فرانسه را احضار کرد.
کد خبر: ۱۰۱۱۲۸۰
| |
6763 بازدید
پاکستان سفیر فرانسه را احضار کرد

به گزارش تابناک، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز تایید کرد که سفیر فرانسه احضار شده و بیانیه‌ای که تاکید داشت "پاکستان کمپین اسلام‌هراسی سیستماتیک به بهانه آزادی بیان را محکوم می‌کند" دریافت کرده است.

اظهارات عمران خان پس از آن عنوان شد که ماکرون به آن معلم فرانسوی کشته شده پس از اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص) ادای احترام کرد.

دوم اکتبر امانوئل ماکرون همچنین پیش‌نویس قانونی را با عنوان "اسلام افراطی" مطرح کرد و بعدا هم وعده داد که فرانسه همچنان از انتشار کاریکاتورهای توهین‌آمیز علیه پیامبر اکرم (ص) دفاع کند. اظهارات اخیر ماکرون موجی از خشم را در جهان اسلام به راه انداخته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار