صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

وضعیت علی لاریجانی بعد از دو بار ابتلا به کرونا

نماینده مجلس دهم گفت: : واقعا در این دیداری که بنده آقای لاریجانی داشتم ایشان به هیچ عنوان صحبتی از کاندیداتوری یا انتخابات ریاست جمهوری نداشت.
کد خبر: ۱۰۰۹۰۴۵
| |
65810 بازدید
وضعیت علی لاریجانی بعد از دو بار ابتلا به کرونا

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، محمدجواد جمالی نوبندگانی، نماینده مجلس دهم، در پاسخ به سؤالی درباره دیدار نمایندگان مجلس دهم با علی لاریجانی، گفت: بنده از این دیدار اطلاعی ندارم اما شخصاً با توجه به اینکه پزشک هستم و از نمایندگان مجلس دهم، خدمت آقای لاریجانی رسیدم تا جویای احوالشان باشم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره نظر علی لاریجانی درباره کاندیداتوری در انتخابات اتی ریاست جمهوری گفت: واقعا در این دیداری که بنده آقای لاریجانی داشتم ایشان به هیچ عنوان صحبتی از کاندیداتوری یا انتخابات ریاست جمهوری نداشت.

جمالی گفت: آقای لاریجانی تاکنون دوبار به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند اما اکنون مبتلا نیستند و وضعیت جسمی ایشان مناسب است.

 

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات