ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش پرسپولیس به حکم کسر شش امتیاز تا امشب

کد خبر: ۱۰۰۸۳۳۷
| |
7289 بازدید

در شرایطی که گفته می‌شد با پایان یک ماه فرصت پرسپولیس برای پرداخت بدهی برانکو، محرومیت این تیم قطعی شش امتیاز نیز از این تیم کسر می‌شود اما رضا یلوه معاون اقتصادی سرخ ها این موضوع را تکذیب کرده است.

او گفت: در این باره حواشی ایجاد شده و میگویند ما تا دوشنبه فرصت داریم اما هیچ اخطاری به ما نرسیده و ما هم تا قبل از آن این را تسویه می‌کنیم تا مشکلی متوجه باشگاه نشود.

وی درباره تلاش پرسپولیس برای پرداخت بدهی اظهار داشت: چندین روز و چندین هفته است که ما برای تهیه پول آقای برانکو پیگیری می‌کنیم. ما قرارداد با دو مجموعه را نهایی کرده بودیم اما هر دو تمایل داشتند که باشگاه استقلال هم در قراردادها باشد، اگر لازم باشد اسم ها را هم میگوییم. اما باتوجه به این که نمی‌توانیم برای استقلال تصمیم گیری کنیم، قرارداد آن قضیه کنسل شد. الان در حال رایزنی با جاهای دیگر هستیم تا پول آقای برانکو تامین شود.

 

یلوه درباره احتمال کسر امتیاز عنوان کرد: مشاور حقوقی ما رای را زیر و رو کرد و به ما گفت که در رای آقای برانکو درباره کسر امتیاز و سقوط به دسته یک چیزی نیامده. اگر خطری ما را تهدید کند، فیفا یک نامه می‌زند و می‌گوید مثلا یک هفته فرصت دارید و اگر پرداخت نکنید، کسر امتیاز صورت می‌گیرد. 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار