تعداد بازدید : 18109
کد خبر:۱۰۰۸۱۳۹
کد خبر:۱۰۰۸۱۳۹
22016 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ | ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
11 October 2020
ته چین

طرز تهیه کته بره

کَته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی و منسوب به استان‌های شمالی ایران است. در این روش، برنج با شعلهٔ آرام و بدون صاف‌کردن پخت می‌شود. کته معمولاً با کباب و خوراک‌های اصلی مصرف می‌شود. کته بره یکی از انواع کته است که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
کیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
سلام
با حقوق ۲ میلیون و پانصد هزار تومنی و اجاره خونه و ۲ بچه میشه این غذاها رو درست کرد؟؟؟ گوشت سردست یا بره؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۴
تابناک خجالت بکش. این حجم از کج سلیقگی از شما بعیده.
خانواده هایی هستند که 6 ماهه گوشت نخوردند، اونوقت شما تهیه کته بره میذارید؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
من اصلا نمیخواستم این فیلم رو ببینم خود به خود باز شد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.