کد خبر: ۱۰۰۸۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۳ 11 October 2020
کَته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی و منسوب به استان‌های شمالی ایران است. در این روش، برنج با شعلهٔ آرام و بدون صاف‌کردن پخت می‌شود. کته معمولاً با کباب و خوراک‌های اصلی مصرف می‌شود. کته بره یکی از انواع کته است که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
کیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
سلام
با حقوق ۲ میلیون و پانصد هزار تومنی و اجاره خونه و ۲ بچه میشه این غذاها رو درست کرد؟؟؟ گوشت سردست یا بره؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
تابناک خجالت بکش. این حجم از کج سلیقگی از شما بعیده.
خانواده هایی هستند که 6 ماهه گوشت نخوردند، اونوقت شما تهیه کته بره میذارید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
من اصلا نمیخواستم این فیلم رو ببینم خود به خود باز شد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: