پیکان هافبک ۳۸ساله سابق پرسپولیس را خرید

کد خبر: ۱۰۰۵۴۵۰
| |
7555 بازدید

محمد نوری هافبک فصل گذشته پارس جنوبی جم با عقد قراردادی یک ساله به تیم فوتبال پیکان پیوست.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از باشگاه پیکان، محمد نوری صبح امروز در دفتر اکبر محمدی مدیر عامل پیکان حضور یافت و قرارداد خود را با پیکان امضا کرد. این بازیکن پا به سن گذاشته طی چند فصل اخیر تیم‌های مختلفی را تجربه کرده و پیش از این پیراهن تراکتور و سپاهان را هم پوشیده است.

هافبک فصل گذشته پارس جنوبی در این باره گفت: از اینکه به پیکان پیوستم حس خوبی دارم. با تفکرات ویسی آشنا هستم و امیدوارم این فصل با وجود مدیریت جوان و فوتبالی باشگاه پیکان فصل خوبی را رقم بزنیم.

پیکان یکی از تیمهای پایین جدولی لیگ نوزدهم است که با وجود از دست دادن شهریار مغانلو بهترین گلزن خود و جدایی تقریبا قطعی سعید واسعی در کنار جدایی فراز امامعلی، بیشترین نفرات را جذب کرده است و به نظر می‌رسد در صورت تکرار نمایش لیگ سال قبل، در فصل بیستم شانس کمی برای بقا خواهد داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت