به گزارش تابناک به نقل از مهر، در حالی که شاخص کل بورس در ساعت ۱۱:۲۵ دقیقه معاملات امروز شنبه ۲۹ شهریور، با رشد مثبت ۸ هزار واحدی نسبت به ایستگاه نماگر در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته، به رقم ۱ میلیون و ۷۱۲ هزار واحد رسیده بود، بازگشایی نمادهای پتروشیمیایی در ساعت ۱۱:۵۷ دقیقه، سبب شد شاخص ۱۵ هزار واحد ریزش کرده و با بازگشت به کانال ۱.۶ میلیون واحد، به رقم ۱ میلیون و ۶۹۷ هزار واحد برسد.
با این حال بازار در دقایق پایانی ۲ هزار واحد رشد کرد و به رقم ۱ میلیون و ۶۹۹ هزار افزایش یافت اما نماگر بازار نهایتاً با افت ۴ هزار و ۶۰۰ واحدی در معاملات امروز به کار خود پایان داد.
مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران ساعت ۱۱:۵۷ امروز با صدور اطلاعیهای، از بازگشایی نمادهای شپنا، شتران، شبندر و شبریز که به علت افشای اطلاعات با درجه اهمیت الف متوقف شده بودند، خبر داد و اعلام کرد: معاملات این ۴ نماد، بدون محدودیت دامنه نوسان انجام میشود.
گفتنی است سهام هر ۴ نماد فوق در صندوق دارا دوم (پالایشی اول) قرار داشته و پذیره نویسی یونیتهای این صندوق سرمایه گذاری (ETF) ساعت ۱۴ فردا یکشنبه ۳۰ مهر ماه به اتمام میرسد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.