ته چین؛

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
تعداد بازدید : 17740
کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
|
۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
|
22392 بازدید
بازدید 22392
زنجبیل که در برخی متون قدیمی شنگویر نیز معرفی شده، یک گیاه خوراکی، ادویه یا گیاه دارویی است که از شاخه کورکومین است. حلوای زنجیلی یکی از انواع حلواهای خوش طعم است. طرز تهیه این حلوا را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟