واکنش عراقچی به ادعای مالک باشگاه تراکتورسازی

عراقچی در خصوص صحبت‌های مالک تراکتور در خصوص تماس او برای انتقال رشید مظاهری، این خبر را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۰۰۰۰۷۱
| |
19931 بازدید

واکنش عراقچی به ادعای مالک باشگاه تراکتورسازی

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، ظهر امروز زنوزی مالک تراکتور در گفتگویی با رادیو گفت: چرا عراقچی باید برای انتقال رشید مظاهری به یک تیم تهرانی با تماس بگیرد؟ همین سخنان زنوزی کافی بود تا حواشی جدیدی شکل بگیرد.

از همین رو در پی ادعای آقای زنوزی مالک باشگاه تراکتور سازی تبریز مبنی بر تماس تلفنی سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه با رشید مظاهری دروازه بان آن باشگاه و تلاش برای انتقال او به یک تیم دیگر، دکتر عراقچی با اظهار تعجب از این اظهارات، هر گونه تماس خود با بازیکنان آن باشگاه و اصولا هر گونه دخالت در مسائل فی‌مابین باشگاه‌ها را به شدت تکذیب کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت