در هفتههای اخیر، برخی اختلالات در زیرساختهای فنی دو بانک سپه و پاسارگاد به وجود آمد که خدماتدهی به مشتریان را با مشکلات جدی مواجه کرد. این وضعیت باعث شده تا دارندگان چکهای بانکی با چالشهای حقوقی و مالی غیرمنتظرهای روبرو شوند.
این روزها بازار خودروهای شاسی بلند کراساوور بسیار جذاب شده است. به طوری که گزینههای متعددی زیادی وجود دارد که شما را در یک چند راهی سخت قرار دهد. اما از آنجا که شاسی بلند کراساوورهای جعوجور به دلیل نوع طراحی و ابعاد و اندازهای که دارند، بسیار مورد توجه قرار میگیرند، در این مطلب دو خودرو کیام سی A۵ و بیجینگ X۵۵ بررسی میکنیم تا بدانیم کدام یک ارزش خرید دارد.
شرکت آسان پرداخت پرشین در حالی سال مالی گذشته را به پایان رسانده که سود خالص آن با کاهشی کمسابقه مواجه شده و همزمان، هزینههای مالی و عملیاتی شرکت افزایش داشتهاند؛ روندی که زنگ خطر را برای سهامداران این شرکت بورسی به صدا درآورده است.
با آغاز سومین مرحله کالابرگ الکترونیکی و تخصیص اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی برای سه دهک نخست، وزیر رفاه از تأمین منابع لازم برای دهکهای چهارم تا هفتم نیز خبر داده، اما هنوز هیچگونه شفافسازی درباره محل تأمین این منابع انجام نشده است.
کاهش قابل توجه سوددهی و افزایش هزینهها، ایران خودرو دیزل را در شرایط دشواری قرار داده و آینده مالی این شرکت را تحت تاثیر قرار داده است.
تاخیر در تحویل خودروهای سایپا اگر تا چندماه پیش محدود به شاهین، سهند و اطلس بود اکنون به محصولات پرتیراژ این خودروساز مانند کوئیک و ساینا S رسیده است که نه تنها گلایه های مردم را از این شرکت بیشتر کرده بلکه موجب بی اعتمادی بیشتر مردم به این خودروساز شده است.
بازار برنج روزهای پرآشوبی را میگذراند از کمبود و نایابی برخی برندهای برنج در بازار گرفته تا قیمتهای بالای ۳۰۰ هزار تومان که توان خرید را از خریدار سلب کرده و سفرههای مردم را خالی کرده است.
قیمت حبوبات در بازار هر روز در حال افزایش بوده و انواع حبوبات به ویژه لوبیا چیتی رشد بی سابقه ای را تجربه کرده است؛ این در حالی است که اظهارات دولت مبنی بر روند واردات و تخصیص ارز، در راستای رخدادهای واقعی در بازار نیست.
تجربه گذشته و اصول رایج در بازارهای مالی جهانی نشان میدهد که تزریق منابع مالی به تنهایی نمیتواند مانع اصلاح قیمتها در بورس شود. با حمایتهای دستوری، تأثیری کوتاهمدت دارد و بدون در نظر گرفتن متغیرهای اقتصادی و سیاسی، نمیتوان انتظار بازگشت پایداری به بازار را داشت.
نرخ دلار آزاد در روزهای اخیر وارد مسیر افزایشی شده و به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشته است. بررسیها نشان میدهد افزایش تقاضای خدماتی، شخصی و همچنین فضای روانی حاکم بر بازار، از مهمترین عوامل رشد نرخ ارز در معاملات این هفته بودهاند.
افزایشی شدن میزان تورم ماهانه، سالانه و شاخص قیمت تولیدکننده در بخش صنعت و معدن زنگ خطر جدی را برای صاحبان صنایع به صدا درآورده است.
سعید لیلاز، کارشناس اقتصادی در گفتگو با تابناک ضمن آسیب شناسی اوضاع اقتصادی ایران از چشم اندازه رابطه ایران و آمریکا می گوید.
بعد از ماه ها درگیری خودروسازان با وزارت صمت بر سر عدم تائید و ابلاغ جدید قیمت ها؛ امروز وزیر صمت در اظهاراتی مبهم چراغ سبزی به خودروسازان نشان داد، اما به دلیل منتشر نشدن دقیق قیمت ها، همچنان شائبه اصلاح قیمت ها برخلاف نظر خودروسازان همچنان وجود دارد.
تورم در ماههای اخیر همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده و افزایش قیمت کالاهای اساسی و ضروری، بهویژه در بخش خوراکیها، فشار قابل توجهی بر سفره مردم وارد کرده است.
قیمت سکه و طلا در عرض یک روز و با بازگشایی بازارهای مالی جهش بی سابقهای کرده و در چند روز گذشته نیز قیمت انواع سکه افزایش قابل توجهی داشته است که به نظر میرسد بازار ساز بتواند با سیاستهای ضد تورمی اش بازار را کنترل و قیمتها را تاحدی وادار به عقب نشینی کند.
اعتماد به بازار سرمایه، بیش از تزریق پول، نیازمند برنامهریزی، صداقت و پیشبینیپذیری است؛ عناصری که فعلاً جای خالیشان در نهاد ناظر بازار کاملاً محسوس است.