میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

در جلسه محرمانه مجلس با خطیب چه گذشت؟!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه مشترک این کمیسیون با وزیر اطلاعات خبر داد و گفت: در این جلسه، وزیر اطلاعات گزارشی از آخرین وضعیت امنیتی کشور و تحولات منطقه‌ای ارائه کرد.
کد خبر: ۱۳۳۲۸۵۳
| |
2200 بازدید
در جلسه محرمانه مجلس با خطیب چه گذشت؟!

ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات و جمعی از مسئولان این وزارتخانه گفت: در این جلسه، وزیر اطلاعات گزارشی از آخرین وضعیت امنیتی کشور و تحولات منطقه‌ای ارائه کرد و به تحلیل ابعاد مختلف شرایط موجود پرداخت و به پرسش‌های نمایندگان پاسخ داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: اعضای کمیسیون ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات بر ضرورت توجه به طرح‌ها و لوایح امنیت‌ساز، بازنگری در برخی وظایف و مسئولیت‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و تقویت دستگاه های اطلاعاتی کشور تأکید کردند. یکی از محورهای مورد تأکید اعضای کمیسیون، مقابله با دروغ‌پردازی‌ها و شایعات موثر بود.

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: این جلسه همزمان با سالگرد تشکیل وزارت اطلاعات برگزار شد و اعضای کمیسیون از خدمات و تلاش‌های چند دهه گذشته این وزارتخانه، تقدیر و تشکر کردند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت