محمد یساولی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از برخورد یک دستگاه خودروی نیسان با یک دستگاه پژو ۴۰۵ در جاده کرج- چالوس پس از پیچ پامچال در شب گذشته خبر داد.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از برخورد یک دستگاه خودروی نیسان با یک دستگاه پژو ۴۰۵ در جاده کرج- چالوس خبر داد و گفت: این حادثه یک کشته و چهار مصدوم برجای گذاشت.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس محمد یساولی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از برخورد یک دستگاه خودروی نیسان با یک دستگاه پژو ۴۰۵ در جاده کرج- چالوس پس از پیچ پامچال در شب گذشته خبر داد.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان کرد: این حادثه منجر به واژگونی و مصدومیت هدایت کننده خودروی نیسان که مردی ۳۱ ساله بود و همچنین محبوس شدن و فوت هدایت کننده پژو ۴۰۵ که مردی ۳۰ ساله بود شد.
یساولی اظهار کرد: همچنین بر اثر این حادثه سرنشینان خودروی پژو ۴۰۵ که خانم‌های ۳۰ و ۳۱ ساله و آقایی ۳۱ ساله بودند مصدوم شدند. با حضور نیرو‌های آتش نشانی از دو ایستگاه عملیاتی فرد محبوس شده از داخل خودرو رهاسازی و مصدومین تحویل عوامل اورژانس شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار