آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان زندگی جالبی دارد که خواندن آن برای شما جذاب و خواندنی خواهد بود.
آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان زندگی جالبی دارد که خواندن آن برای شما جذاب و خواندنی خواهد بود.

 تولد

به گزارش تابناک، آنگلا مرکل (با نام حقیقی Angela Dorothea Kasner) در 17 ژوئیه 1954 در شهر هامبورگ و به عنوان اولین فرزند در خانواده‌ای فرهنگی به دنیا آمد.

پدرش هورست کاستنر کارشناس الهیات مذهب پروتستان و فارغ‌التحصیل دانشگاه هایدلبرگ بود. مرکل، هنوز یک ساله نبود که به همراه خانواده‌اش به آلمان شرقی مهاجرت کرد. پدرش در کلیسای پروتستان برلین- براندنبورگ، مسئول شد و بارها جهت شرکت در راه‌اندازی یک رشته کلیسایی به تمپلین سفر نمود. مارکوس، برادر آنگلا در سال 1957 و خواهرش ایرنه در 1964 به دنیا آمدند.

 دوران مدرسه

آنگلا، در مدرسه پلی‌تکنیک شهر تمپلین شروع به تحصیل نمود؛ به عقیده معلمین و هم‌کلاسی‌ها، در دوران کودکی و نوجوانی کمتر مورد توجه اما دارای روابط اجتماعی خوبی بود. استعداد وی بیشتر در دروس زبان روسی و ریاضیات، چشمگیر بود. در المپیاد زبان روسی نیز توانست تا سطح بین‌المللی شرکت کند. آنگلا بجای جشن‌های معمول فارغ‌التحصیلی، در مراسم متبرک کلیسا که مختص ورود جوانان به جامعه مسیحایی است (Konfirmation) در کلیسای ماریا ماگدالن (St.-Maria-Magdalenen-Kirche) شهر تمپلین شرکت کرد.

 وی در طول دوران مدرسه‌اش، عضو سازمان جمعی سیاسی کودکان که بعدها گروه جوانان آزاد آلمان (Freien Deutschen Jugend) نام گرفت، بود.

تحصیل در لایپزیگ و دو ازدواج
آنگلا، از همان دوران مدرسه، در تصمیم خود برای تحصیل در رشته فیزیک دانشگاه کارل مارکس مصمم بود. دیپلم خود را سال 1978 در همین رشته از دانشگاه لایپزیگ دریافت و پایان‌نامه‌اش با عنوان «تاثیر ارتباط فضایی بر سرعت واکنش در واکنش‌های ابتدایی دارای دو ملکول در رسانه‌های انبوه» را در سال 1986 با درجه عالی اخذ نمود.

آنگلا طی دوران تحصیل فیزیک و تبادلات دانشگاهی دانشگاه لایپزیک در مسکو و لنینگراد، با مردی به نام اولریش مرکل (Ulrich Merkel) آشنا شد و این دو 1977 در کلیسا به عقد رسمی یکدیگر درآمدند. وی با مهاجرت به برلین شرقی در سال 1978 به همراه همسرش، همکاری علمی خود با مؤسسه مرکزی شیمی فیزیکی در آکادمی علوم شهر برلین، را آغاز کرد. در سال 1982 ازدواج بدون فرزند وی، به طلاق انجامید.
مرکل در آکادمی علوم، با همسر کنونی خود، یوآخیم زاور (Joachim Sauer) متخصص شیمی کوانتوم آشنا گردید و در سال 1998 با وی ازدواج نمود. مرکل هم‌اکنون نیز با زاور اما بدون فرزند زندگی می‌کند، البته شوهرش دو پسر از ازدواج قبلی خود دارد.


مرکل در سال 1986 رساله دکتری خود را با عنوان «بررسی مکانیسم واکنش‌های تجزیه با شکستن پیوند ساده و محاسبه سرعت ثابت بر اساس روش‌های شیمی کوانتومی و آماری»  با درجه بسیار خوب به اتمام رسانید.
ورود به عرصه سیاست

بعد از اینکه در دوران گذر، در شرق آلمان زمزمه تشکیل ساختارهای حزبی دموکراتیک شنیده شد، مرکل به عقیده دوستان و نزدیکان وی، جهان‌بینی نزدیکی با حزب سبزها داشت. وی تا سال 1990 در اداره مطبوعات و اطلاعات آلمان فعالیت کرد. مرکل در همان سال، عضو حزب دموکرات مسیحی (CDU) و سپس به عنوان نماینده این حزب، وارد مجلس آلمان شد. در ژانویه ۱۹۹۱ هلموت کول (صدراعظم وقت آلمان) او را به سمت وزیر بانوان و جوانان منصوب کرد. از سال 1994 تا 1998 نیز ریاست وزارتخانه محیط‌ زیست، حفظ طبیعت و امنیت رآکتور بر عهده مرکل بود. وی تا سال 2000 دبیرکل و در ادامه ریاست فراکسیون حزب دموکرات مسیحی مجلس را بر عهده گرفت. این حزب، در ماه‌های بعد توانست نتایج خوبی در انتخابات‌ها کسب کند.

کاندیداتوری مرکل برای انتخابات، بر همگان روشن بود. آنگلا مرکل از سال 2005 تاکنون صدر اعظمی آلمان را بر عهده دارد. بهترین نتیجه‌ای که وی تاکنون در انتخابات به دست آورده، انتخاب وی برای ششمین بار به سمت ریاست حزب دموکرات مسیحی مجلس در هانوفر آلمان بود که موفق به کسب 94/97% از آراء گردید.
حزب دموکرات مسیحی غالباً در انتخابات‌های مجلس فدرال، با حزب سوسیال مسیحی CSU ائتلاف تشکیل داده‌اند. این دو حزب با رهبرانشان (مرکل و شتویبر) بارها گرهارد شرودر، رهبر حزب سوسیال دموکرات و رویکردهای آنان را به خاطر سیاست‌های غلط اقتصادی، افزایش بدهی‌های کشور و مهم‌تر از همه تعداد بسیار زیاد بیکاران مورد سرزنش قرار می‌دادند. با این وجود اتحاد مجدد آنها در سال ۲۰۰۲، بیشتر به خاطر سیاست‌های اشتباه آنها در مورد جنگ عراق، از ائتلاف سبز- قرمز به رهبری شرودر و یوشکا فیشر شکست خورد.
این سیاستمدار آلمانی، دبیرکل اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان بوده و از ۲۲ نوامبر سال ۲۰۰۵، سرانجام بر طبق مذاکرات ائتلاف بزرگ، سوسیال دموکرات‌ها به صدراعظمی مرکل و کناره‌گیری شرودر از سیاست رضایت دادند. به این صورت آنگلا مرکل اولین صدراعظم زن در کشور آلمان معرفی شد.

 سیاست خارجی

آنگلا مرکل، در زمان جنگ عراق، با سیاست‌های ایالات متحده همسو شد و مخالفت شدید اپوزیسیون این کشور را برانگیخت، تا جایی که رئیس حزب سوسیال دموکرات، اظهارات مرکل را "سجده در برابر دولت آمریکا" دانست.

در مورد حذف سلاح‌های اتمی در آلمان،‌ مرکل مذاکرات درباره موشک‌ها را همراهی با سایر کشورهای عضو ناتو دانسته و مشارکت انحصاری آلمان را کاملاً رد کرد.

مرکل درباره سیاست در قبال ترکیه معتقد به برقراری مشارکت ممتاز به جای عضویت این کشور در اتحادیه اروپاست. اما در سیاست خاورمیانه، موضوع حضور نیروهای آلمان در ارتش صلح آمریکا (جنوب لبنان) برای حل مسالمت‌آمیز بحران لبنان-اسرائیل، کمتر موضع‌گیری شفاف کرده است.
آنگلا مرکل؛ پناهنده ای که صدر اعظم شد
در خصوص بحران اقتصادی اروپا و بدهی، مرکل مبارزه خود علیه آن را رسماً اعلام نمود و در حوزه‌های خانواده و محیط زیست نیز فعالیت‌هایی داشته است.

آنگلا مرکل؛ پناهنده ای که صدر اعظم شد
بر اساس نتایج اولیه انتخابات اخیر آلمان حزب "اتحادیه دموکرایتک مسیحی" موفق شد با کسب 32.5 درصد آراء 220 کرسی را از آن خود کند و برای چهارمین دور پیاپی پیروز انتخابات پارلمانی آلمان شود؛ این یک پیروزی تاریخی برای آنگلا مرکل به شمار می رود گرچه بر اساس این نتایج او باید برای تشکیل دولت با دیگر احزاب ائتلاف کند. همچنین حزب سوسیال دموکرات نیز به ریاست مارتین شولتز توانست 20 درصد آرا را کسب کرده است. 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

رهبر خوش فکر و ساده زیستی است.

ناشناس -> 1396/07/03
پاسخ

بسیار مفید برای کشورش .

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

نه دقت کنید یک مامور ویزه تربیت شده کسی مثل پوتین را خودش لو داد او را کسی لو نداده خوب به مسیر دقت کنید و ببینید چون مامور است چقدر خونسرد و ارام جلو میرود

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

جالب بود

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

پیرزن بی ریخت لااقل یه خوشگلشو انتخاب میکردن

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

چقدرباسواد

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

پس مرکل اسم فامیل شوهر اولش هست. اگه همچی قانونی بین مسلمونا بود که زن اسم فامیلش عوض بشه و به اسم شوهرش خوانده بشه غرب و در راس اونها مغز فندقی های غربزده وطنی هر روز ده تا کتاب علیه اسلام و مسلمین می نوشتن

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

حقوق نجمومی هم نمی گیرد...

کاربر مهمان -> 1396/07/03
پاسخ

بسیار مفید برای کشورش .

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار