بازدید 2663
رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان صنعت مخابرات:

کاش پارازیت نداشتیم

کد خبر: ۸۴۱۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۵ 09 October 2018

نوزدهمین نمایشگاه صنایع مخابرات و اطلاع رسانی موسوم به تلکام، امسال در حالی برگزار شد که نارضایتی سرویس دهندگان اینترنت از یک سو و شکایات پیاپی مشترکینشان از سوی دیگر این روزها نقل محفل مسئولین ارتباطات کشور شده‌است. اختلالات چند روزه‌ی هفته‌های جاری اینترنت بی‌سیم یکی از اپراتورها، باعث اظهار نظرهایی از سوی وزیر ارتباطات شد که علت را متوجه نهادهای دیگر می‌کرد.

به گزارش ایلنا؛ حسین ریاضی رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان صنعت مخابرات و مدیرعامل یک اپراتور اینترنت ثابت نسل چهارم (TD-LTE) که مشترکینش دچار اختلال شده بودند در نشست خبری که درخلال برگزاری نمایشگاه تلکام برگزار شد در این باره توضیح داد: چیزی حدود 4 هفته پیش بر روی شبکه TD-LTE مان به مدت 4 روز دچار اختلال شدیم که علت آن پارازیت‌هایی بود که GPS ماهواره ای را مختل کرده بود و کنترل و بر طرف کردن این اختلال خارج از سیستم و عهده ما بود.

وی با اشاره به اینکه BTS ها در شبکه TD-LTE با سیگنال های GPS خود را منطبق می‌کنند، افزود: اگر به هر دلیلی سیگنال‌های ماهواره‌ای GPS مختل شوند، BTS ها از سرویس خارج می‌شوند. 

ریاضی ادامه داد: ما به سرعت فناوری و تکنولوژی دیگری را جایگزین کردیم تا این اختلالات را به حداقل برسانیم. اگرچه همچنان معتقدیم که تا زمانی که پارازیت ها باشند، این اختلالات هم گریبان مشترکین‌مان را خواهد گرفت. که ای کاش دیگر چیزی به عنوان پارازیت نداشته باشیم. وی همچنین یکی از راه‌های ارائه سرویس‌های پایدار و بدون اختلال را همکاری با دیگر اپراتورها برشمرد.

وی همچنین در باره اعتراض سرویس دهندگان اینترنت به نحوه قیمت دهی برخی دیگر از سرویس دهندگان و ادعای به دامپینگ آنها گفت: برخی اپراتورهای تلفن همراه که سرویس اینترنت ثابت ارائه می‌کنند، درآمد خوبی را از ارائه اینترنت و تماس کسب می‌کنند و در عوض سرویس های ویدیویی را رایگان ارائه می‌کنند و با این ترفند مشتریان اینترنت ثابت را جذب می‌کنند. ما معتقدیم این کار همان دامپینگ است و بازار رقابتی را از بین می‌برد. این اتفاق درست بعد از اجرای ترابرد پذیری آغاز شد و سناریوی نگهداری و جذب مشترکین با ارائه سرویس‌های رایگان شکل گرفت که لطمه زیادی به سرویس دهندگان اینترنت ثابت زد. حال سئوال اساسی این است که در حالی که بازار ICT در دنیا به شدت بزرگ شده است و عمده این بازار دربخش برودبند است، پس چرا بازار برودبند در ایران به همان میزان رشد نکرده است؟ یا اینکه چرا شاهد توسعه فیبرنوری در ایران نیستیم؟

وی ادامه داد: بگذاریم اینترنت با کیفیت ارائه شود. بلایی که بر سر صنعت خودرو با ارائه خودروهای بی‌کیفیت با قیمت بالا و عرضه بنزین بی‌کیفیت ارزان که باعث لطمات جانی و مالی شده است را بر سر اینترنت نیاوریم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی