میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نجات مردمیانسال از چنگال گروگانگیران

کد خبر: ۸۱۱۴۲۱
| |
1884 بازدید

رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان از عملیات موفقیت آمیز ماموران پلیس آگاهی در دستگیری عاملان آدم ربایی و رهایی فرد ربوده شده از چنگال آدم ربایان در شهرستان زاهدان خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سرهنگ ابراهیم ملاشاهی رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت : در پی کسب اطلاع از وقوع یک فقره آدم ربایی و ربوده شدن مردی میانسال در شهرستان تربت حیدریه استان خراسان رضوی در تاریخ 8 خرداد 97 و اطلاع از انتقال وی به زاهدان تیمی‌مجرب از کاراگاهان پلیس آگاهی جهت شناسایی متهمان و آزادی گروگان تشکیل و بلافاصله کار خود را آغاز کردند.

وی افزود: با توجه به شناخت کامل ماموران از جغرافیای محل وقوع جرم و تحقیق و بررسی مشخص شد، علت و انگیزه این آدم ربایی اختلافات شخصی و مالی بوده است.

ملاشاهی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات پلیسی گسترده و با به کارگیری کلیه امکانات، موفق شدند هویت و مخفیگاه عاملان این آدم ربایی را در شهرستان زاهدان شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه ۴ متهم را دستگیر و فرد ربوده شده را آزاد کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان در پایان با اشاره به اعتراف متهمان به بزه انتسابی خود مبنی بر اختلافات مالی، خاطر نشان کرد: پلیس اجازه نخواهد داد که مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی‌آسایش شهروندان را بر هم زنند و در صورت بروز هرگونه اقدام غیرقانونی با هنجارشکنان برخورد قاطعی خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار