صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوان 22 ساله در دریای بابلسر غرق شد

کد خبر: ۸۰۷۵۵۳
| |
2281 بازدید

فرمانده انتظامی‌شهرستان بابلسر از وقوع غرق شدگی و مرگ جوان 22 ساله حین شنا در منطقه ممنوعه خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سرهنگ «عبداله رضوانی» با اعلام این خبر، اظهار داشت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در ساعت 17 روزیکشنبه مبنی بر وقوع غرق شدگی در منطقه «پارک شورا « این شهرستان، ماموران انتظامی‌سریعاً به محل حادثه عزیمت کردند.

وی تصریح کرد: ماموران با حضور در محل حادثه در بررسی‌های اولیه دریافتند، فردی به نام «حمیدرضا- ج» 22 ساله که برای شنا به منطقه ممنوعه شنا رفته بود به علت عدم آشنایی به فنون شنا غرق شد.

فرمانده انتظامی‌شهرستان بابلسر، افزود: با حضور گروه‌های امداد و نجات جسد این جوان از آب بیرون آورده و به سردخانه منتقل شد.

سرهنگ رضوانی با هشدار به شهروندان و مسافرانی که برای شنا به دریا مراجعه می‌کنند از آنان خواست: از طرح‌های سالم سازی دریا و مناطقی که ناجیان غریق در آنجا حضور دارند برای شنا استفاده کنند تا دچار سانحه نشوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟