میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت کلاهبردار ‌میلیونی در نیاوران

کد خبر: ۸۰۵۰۵۴
| |
1610 بازدید

مأموران اداره پلیس آگاهی تهران بزرگ جوان ۲۱ساله‌ای را دستگیر کردند که با شگردی خاص اقدام به کلاهبرداری چکی می‌کرد و از راه کلاهبرداری‌های سریالی‌اش ثروت قابل‌توجهی را به دست آورده بود. با دستگیری متهم، تحقیقات درباره شناسایی دیگر همدستان وی و همچنین شناسایی اموال مسروقه همچنان ادامه دارد.

به گزارش شرق، فرهاد ۲۱ساله در جریان تحقیقات پلیسی کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در منزل مسکونی مجردی‌اش در محله نیاوران شناسایی و دستگیر شد.

او که مثل همه متهمان دیگر ادعا می‌کند بی‌گناه است، اتفاقا سابقه دارد و بار‌ها به جرم کلاهبرداری‌های دنباله‌دار شناسایی و دستگیر شده، اما هر بار با تأمین قرار قانونی از زندان آزاد می‌شد او فقط یک بار زندانی شد، ولی خیلی زود موفق شد یک آشنای پول‌دار پیدا و وثیقه یک‌ میلیاردتومانی‌اش را تأمین کند و از زندان آزاد شود.

فرهاد که با استفاده از پول‌های کلاهبرداری یک خانه مجردی لوکس در محدوده نیاوران اجاره کرده و ماهی ۹‌ میلیون تومان اجاره‌بهای خانه لوکس خود را پرداخت می‌کند، به محض اطلاع از حضور مأموران اقدام به فرار کرد و در یک اقدام جنون‌آمیز از طبقه دوم ساختمان محل سکونتش خود را به پایین پرتاب کرد که در این حادثه دست وی دچار شکستگی شد.

درحال‌حاضر متهم برای تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد و تحقیقات پلیسی درباره دیگر اتهامات وی در دست بررسی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار