حزب الله ادعاهای مغرب را رد کرد

جنبش حزب الله لبنان ادعاهای مراکش مبنی بر حمایت و آموزش جبهه پولیساریو توسط حزب الله را کاملا تکذیب کرد.
کد خبر: ۷۹۵۳۸۵
| |
4567 بازدید

جنبش حزب الله لبنان ادعاهای مراکش مبنی بر حمایت و آموزش جبهه پولیساریو توسط حزب الله را کاملا تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العهد، حزب الله لبنان ادعاهای مراکش مبنی بر حمایت و آموزش جبهه پولیساریو توسط حزب الله را کاملا تکذیب کرد.

حزب الله آورده است: از اینکه مغرب تحت فشارهای آمریکا، اسرائیل و عربستان متوسل به چنین اتهامات باطلی شده است متاسفیم و بهتر بود دلایل قانع کننده تری برای قطع روابط با ایران می آورد.

گفتنی است که وزیر امور خارجه مغرب مدعی شده بود: ما مستنداتی دال بر حمایت‌های نظامی حزب الله از جبهه پولیساریو در اختیار داریم.

«ناصر بوریطه» همچنین ادعا کرد که حزب الله از طریق سفارت ایران در الجزایر از پولیساریو حمایت کرده است.

وزیر خارجه مغرب در گفتگو با شبکه خبری الجزیره درباره دلایل قطع رابطه با ایران گفت: ما مستندات حمایت حزب الله از جبهه پولیساریو را به ایران ارائه کردیم، اما ایران پاسخی در این زمینه به ما نداده است.

مراکش ساعاتی پیش روابط با ایران را به علت حمایت ادعایی تهران از جبهه پولیساریو قطع کرد.

وزیر خارجه مراکش با تأیید این خبر گفت که سفارت خود در تهران را بسته و سفیر ایران در رباط را نیز اخراج خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت