میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرقت مسلحانه ۴ کیلو طلا در عوارضی تهران - قم

کد خبر: ۷۸۳۴۸۶
| |
2302 بازدید

در پی انتشار خبری مبنی بر سرقت کیف حامل ۴ کیلو طلا در عوارضی تهران - قم، سرگرد محمدرضا ملکوتی رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد.

به گزارش مردم سالاری، رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی اظهار کرد: در ساعت ۱۹:۴۵ روز شنبه ۹۶/۱۲/۵ فردی ۴۳ ساله اهل اصفهان به کلانتری مراجعه و بیان کرد چندین سال است برای خرید طلا به بازار تهران مراجعه می‌کنم.

روز جاری مقدار ۶/۵ کیلو طلای ۱۸ عیار آب شده از چند طلا فروشی بازار خریداری کردم و به روال همیشه از طریق مترو ۱۵ خرداد به سمت مترو شاهد آمدم. پس از خروج از متروسوار بر یک ون تاکسی شدم، پس از طی مسافت کوتاهی یک دستگاه سمند با ۳ سرنشین، ناگهان با پیچیدن جلوی خودرو ون موجب متوقف آن شدند و سرنشینان آن به زور اسلحه من را سوار خودروشان کردند و پس از به سرقت بردن طلا‌ها مرا در خیابان‌های اطراف باقرشهر پیاده کردند.

رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی گفت: مالباخته عنوان داشت ۵ سال پیش نیز در قم همین اتفاق برایش رخ داده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت