میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگيري کلاهبرداران ميلياردي

کد خبر: ۷۶۶۴۶۷
| |
2379 بازدید

فرمانده انتظامي استان زنجان از شناسايي و دستگيري 2 كلاهبردار خبر داد و گفت: متهمان با اخذ وام و عدم اجرای تعهدات بانکی 62 ميليارد ريال كلاهبرداري كرده بودند.

به گزارش آرمان، سردار علي آزادي در گفت‌و‌گو با پايگاه خبري پليس، اظهار کرد: ماموران پليس آگاهي استان پس از دريافت شكايتي توسط نماينده حقوقي يكي از بانك‌هاي استان تهران مبني بر اينكه مدیرعامل و رئیس هیات‌مدیره شرکتي در زنجان به‌منظور خرید ماشین‌آلات تولیدی،تسهیلات بانکی به مبلغ ۲۹ميليارد و۶۴۰ ميليون ریال دريافت کرده و اقساط تسهيلات دريافتي را پرداخت نكرده‌اند، موضوع از سوي ماموران اداره مبارزه با جرايم اقتصادي پليس آگاهي استان پيگيري شد.

وي ادامه داد: متهمان ماشین‌آلات خریداری شده را به‌عنوان ضمانت تسهیلات دریافتی در رهن بانک قرار داده و با عدم تسویه اصل و سود تسهیلات دریافتی که تاکنون معادل ۶۲ميليارد و ۳۳۹ميليون و ۱۱۵هزار و ۶۰۰ ریال است بدون اطلاع بانک، اکثر دستگاه‌های مندرج در سند رهنی ماشین‌آلات که در تاریخ اعطای تسهیلات در رهن بانک قرار گرفته بود را از محل شرکت خارج کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار