صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصدومیت سه کارگر بر اثر انفجار دیگ بخار

کد خبر: ۷۶۰۷۹۷
| |
3198 بازدید

سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد یک دیگ بخار در خیابان جمهوری منفجر شد که به‌‌دنبال آن سه کارگر خانم مصدوم شدند.

به گزارش ابتکار، این حادثه ساعت 13 و 14دقیقه در یک ساختمان در خیابان ولیعصر نرسیده به خیابان جمهوری اتفاق افتاد و به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی اعلام ‌شد. دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

محل حادثه یک ساختمان ۴طبقه بود که هر طبقه شامل سه واحد بود. در یکی از واحدهای ۷۰متری طبقه اول که تبدیل به کارگاه تولید پوشاک شده بود یک دیگ بخار منفجر شد. براثر این انفجار تمام درها و شیشه‌های این واحد و دیگر واحدها تخریب شد.

دیوارهای این واحد نیز دچار خسارت شد. این انفجار باعث آتش‌سوزی نشده بود. سه خانم جوانی که در این واحد‌ مشغول به کار بودند دچار آسیب‌های جدی به قسمت سر و صورت شده بودند. آتش‌نشانان همزمان با ایمن‌سازی، بیش از ۲۰نفر از ساکنان طبقات دیگر این ساختمان را که کارگاه یا فروشگاه بودند به بیرون منتقل کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟