رییس سازمان حج تغییر کرد

کد خبر: ۶۵۰۹۲۶
| |
12934 بازدید
رییس سازمان حج تغییر کرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «حمید محمدی» را به عنوان سرپرست سازمان حج و زیارت منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، حمید محمدی تا پیش از این معاون سازمان حج و زیارت بود که پس از انتصاب سعید اوحدی به عنوان مشاور معاون اول رییس جمهور در امور عراق، با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سرپرست سازمان حج و زیارت منصوب شد.

در حکم سیدرضا صالحی امیری ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ خطاب به حمید محمدی آمده است: «نظر به سوابق و تجربیات ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست سازمان حج و زیارت» منصوب می شوید.

امید است با استعانت از درگاه خداوند متعـال و هماهنگی با نماینده محترم ولی فقیه در آن سازمان و بهره‌گیری‌ از نیروهای کارآمد و باتجربه در جهت تقویت و گسـترش برنامه های مرتبط با حج‌ و زیارت و ارائه خدمات به زائران بیت الله الحرام و عتبات عالیات موفق و مؤید باشید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در حکمی جداگانه، «سعید اوحدی» را نیز به عنوان مشاور وزیر منصوب کرد.

ماموریت های سازمان حج و زیارت بعد از تعلیق عمره و متوقف شدن سفر حج تمتع، کاهش یافته و بیشتر متمرکز بر موضوع عراق شده است. پس از انتصاب سعید اوحدی به عنوان مشاور معاون اول رییس جمهور و کاهش حضورش در سازمان حج و زیارت، این انتظار می‌رفت که او پس از حدود دو سال فعالیت، از این سازمان خداحافظی کند. در زمان مدیریت او سازمان حج و زیارت دو حادثه سرنوشت ساز منا و فرودگاه جده اتفاق افتاد که حج و عمره ایرانی‌ها را تا امروز دچار بلاتکلیفی کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت