اعلام یک روز عزای عمومی در ترکیه

در پی حمله تروریستی در استانبول، نخست وزیر ترکیه دستور پایین آوردن پرچم‌ها در سرتاسر این کشور را صادر کرد.
کد خبر: ۶۴۷۷۴۶
| |
3990 بازدید
اعلام یک روز عزای عمومی در ترکیه
در پی حمله تروریستی در استانبول، نخست وزیر ترکیه دستور پایین آوردن پرچم‌ها در سرتاسر این کشور را صادر کرد.
 
به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری تاس، در پی  «بینالی ییلدریم» نخست‌وزیر ترکیه یک روز عزای عمومی در این کشور اعلام کرد.

وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که ۱۳ نفر در ارتباط با دو انفجاری که شب گذشته در خارج از یک باشگاه فوتبال در استانبول رخ داد، دستگیر شدند.

وزارت کشور ترکیه همچنین اعلام کرده است که شمار کشته‌های این انفجار‌ها به ۳۸ نفر رسیده است که ۳۰ نفر آن‌ها افسران پلیس هستند.

در این انفجار‌ها حدود ۱۷۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که حداقل یکی از این انفجار‌ها با استفاده از خودروی بمب‌گذاری شده و انفجار دوم توسط یک عامل انتحاری صورت گرفته است.

 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت