وزش باد شدید در منطقه زابل تا ۳ روز آینده

دمای هوای تهران فردا به ۳۸ درجه می‌رسد

در سه روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی نسبتا آرام و پایدار حاکم است همچنین طی همین مدت در منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید خواهیم داشت.
کد خبر: ۶۱۸۵۰۵
|
۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۹ 28 August 2016
|
4973 بازدید
در سه روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی نسبتا آرام و پایدار حاکم است همچنین طی همین مدت در منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید خواهیم داشت.

به گزارش فارس، براساس‌ تحلیل‌ آخرین‌ داده‌ها و نقش‌های پیشیابی هواشناسی، در 3 روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی نسبتا آرام و پایدار حاکم است.

امروز در بخشی از مناطق استان‌های آذربایجان غربی و شرقی در ساعات بعدازظهر بارش پراکنده و رعدوبرق و در ارتفاعات البرز مرکزی و گیلان، بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

روز دوشنبه هفته جاری در ارتفاعات البرز مرکزی، سمنان و گرگان و روز سه‌شنبه در ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود؛ در 3 روز آینده در منطقه زابل در برخی ساعات وزش باد شدید خواهیم داشت.

آسمان تهران طی 2 روز آینده صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 38 و 26 درجه خواهد بود.

روز آینده اهواز با دمای 49 درجه بالای صفر و پس از آن قم با دمای 42 درجه بالای صفر گرم‌ترین شهرهای کشور و بیرجند و همدان با دمای 12 درجه بالای صفر خنک‌ترین شهرهای کشور هستند.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز سوم شهریورماه جاری 230.8 میلی‌متر است؛ میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 192.9 میلی‌متر بود که امسال افزایش یافت.

کاربران همچنین می‌توانند جزئیات خبرنامه هفتگی هواشناسی را از اینجا مشاهده کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت