میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سفارت فرانسه در ترکیه بسته شد

سفارت و سرکنسولگری فرانسه در ترکیه بدلایل امنیتی بسته شد.
کد خبر: ۶۰۵۷۹۸
| |
6431 بازدید
سفارت و سرکنسولگری فرانسه در ترکیه بدلایل امنیتی بسته شد.

به گزارش فارس، سفارت فرانسه در آنکارا به دلایل امنیتی و تا اطلاع ثانوی بسته شد.

به نوشته روزنامه «حریت» سفارت فرانسه در آنکارا و سرکنسولگری این کشور در استانبول بعد از اینکه هیئت دیپلماتیک فرانسوی برنامه‌شان برای جشن روز ملی این کشور را بدلایل امنیتی لغو کرد، تا اطلاع بعدی تعطیل شد.

در بیانیه منتشر شده از سوی این سفارتخانه آمده است: اطلاعات بدست آمده حکایت از تهدید جدی علیه برنامه‌های جشن 14 جولای در ترکیه است. ما تصمیم گرفتیم در هماهنگی با مقامات ترکیه و بعنوان یک اقدام احتیاطی، مراسمات جشن را تعطیل کنیم.

ترکیه اخیرا شاهد تهدیدات امنیتی جدی و مرگباری از سوی گروه‌های تروریستی مانند پ.ک.ک و داعش بوده که با انفجارهای انتحاری متعددی صدها نفر را طی یک سال اخیر در این کشور به خاک و خون کشیده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات