میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دست و دلبازی خاندان سعودی در مراکش

کد خبر: ۶۰۵۷۵۰
| |
5431 بازدید
پایگاه خبری اخبارالساعه امروز (چهارشنبه) نوشت : تمام هتل های یک شهر تفریحی کشور مغرب به مدت یک ماه برای برگزاری جشن ازدواج یکی از فرزندان ملک سلمان رزرو شد.

براساس این خبر شهر طنجه که به عنوان عروس شهرهای شمال مغرب مشهور است برای میزبانی ازمیهمانان ملک سلمان که ازسراسر دنیا دعوت شده اند برای مدت یک ماه از 22 تیر تا 22 مرداد تزیین شده و آماده برای برگزاری این مراسم مجلل خواهد بود.

گفته می شود محمد ششم شاه مغرب وهمسر وخانواده سلطنتی این کشور نیز دراین مراسم که به سنت سعودی ها برگزار می شود، شرکت خواهند کرد.

دراین خبر به اسم داماد اشاره نشده وآمده است که تاکنون هیچ مقام رسمی عربستانی نیز درباره صحت این خبر توضیحی ارایه نداده است. 

ملک سلمان سال گذشته پس از تفریح درفرانسه، مستقیما به شهر طنجۀ مغرب رفت تا تعطیلات تابستانی خود را در آنجا بگذراند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات