حمله خمپاره‌ای به زائران کاظمین خنثی شد

نیروهای امنیتی عراق چندین قبضه خمپاره که آماده استفاده علیه زائران امام موسی کاظم (ع) بود را کشف و ضبط کردند.
کد خبر: ۵۸۵۶۹۷
| |
3456 بازدید
نیروهای امنیتی عراق چندین قبضه خمپاره که آماده استفاده علیه زائران امام موسی کاظم (ع) بود را کشف و ضبط کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، گروه رسانه‌ای «الاعلام الحربی» اعلام کرده است که توطئه حمله خمپاره‌ای علیه هزاران زائر امام موسی کاظم (ع) از سوی تروریست‌ها خنثی شده و نیروهای امنیتی استان بغداد توانسته‌اند چندین قبضه خمپاره و سکوی پرتاب تروریست‌ها را کشف کنند.

بنا به این گزارش، این خمپاره‌ها در منطقه «اللطیفه» در جنوب بغداد که به طور ماهرانه‌ای مخفی شده بود، کشف شده است.

امروز (دوشنبه) بعد از ظهر خودرویی بمب‌گذاری شده در جنوب غرب بغداد، زائران سوگوار امام هفتم شیعیان را هدف گرفت و 20 زائر کشته و زخمی شدند.

فردا سه‌شنبه سالروز شهادت امام موسی کاظم -علیه‌السلام- است و میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی عراق از یک هفته قبل از سالروز شهادت به زیارت امام موسی کاظم -علیه‌السلام- در کاظمین می‌روند.

روز گذشته «سعد معن» سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد که طی روزهای جمعه و شنبه بیش از 25 هزار نفر از خارج عراق وارد این کشور شده‌ و راهی کاظمین شده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت