موعد برگزاری دور جدید مذاکرات سوریه

دی میستورا 9 آوریل(21 فروردین) را موعد از سرگیری مذاکرات ژنو میان طرفهای درگیر در سوریه اعلام کرد.
کد خبر: ۵۷۶۵۵۳
| |
3988 بازدید
دی میستورا 9 آوریل(21 فروردین) را موعد از سرگیری مذاکرات ژنو میان طرفهای درگیر در سوریه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری روسیه الیوم، استفان دی میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه عنوان داشت که مهمترین مساله‌ای که باید به آن توجه داشته باشیم توقف درگیری‌ها است.

وی در ادامه افزود: توقف درگیری‌ها در سوریه تا حدی با موفقیت انجام شده است و نمی توان از این روند بدون حمایت از روند انتقال سیاسی محافظت کرد.

دی میستورا تاکید کرد: اصول دوازده گانه مشترک زمینه مهمی را برای پیشبرد مذاکرات ژنو ایجاد می کند و دو طرف درگیر در سوریه باید مذاکرات ژنو را در تاریخ 9 آوریل از سر بگیرند.

وی افزود: تمام توجه ها باید به مبانی اساسی به ویژه تصویب قانون اساسی که آینده سوریه را مشخص می کند جلب شود.ما منتظر دستورات سازمان ملل در خصوص مشارکت کردها در مذاکرات ژنو می مانیم.

درپایان دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین دولت و مخالفان سوری در ژنو، استفان دی‌مستورا، نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه روز پنجشنبه پیش‌نویس سند مشترکی را به طرفین ارائه کرد که در آن بر ضرورت احترام طرف‌های درگیر در سوریه به حفظ یکپارچگی اراضی و حاکمیت این کشور تاکید شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت