سرقت‌های سارق ۸ ساله از کانال کولر

سارق کوچک برای اجرای نقشه سرقت‌هایش شیوه عجیبی داشت. او از راه کانال کولر وارد مغازه‌های موبایل فروشی می‌شد و نقشه سرقتش را اجرا می‌کرد.
کد خبر: ۵۷۱۹۹۷
| |
8398 بازدید
سارق کوچک برای اجرای نقشه سرقت‌هایش شیوه عجیبی داشت. او از راه کانال کولر وارد مغازه‌های موبایل فروشی می‌شد و نقشه سرقتش را اجرا می‌کرد.

به گزارش آنا، اوایل اردیبهشت امسال، سرقت های تلفن همراه از مغازه‌های موبایل فروشی به پلیس اعلام شد. از آنجایی که قفل ورودی سالم بود، احتمال اولیه پلیس، این موضوع را مطرح کرد که سرقت هنگام باز بودن مغازه صورت گرفته شده و در واقع سارق از غفلت مغازه‌دار استفاده کرده است اما در ادامه بررسی‌ها این احتمال رنگ باخت و فرضیه سرقت توسط سارق لاغر اندام مطرح شد.

در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که عامل این سرقت‌ها پسری هشت ساله است که بعد از بسته شدن پاساژها، از کرکره آن بالا رفته و خودش را به داخل پاساژ می‌رساند. بعد از آن پسر هشت ساله، به سراغ مغازه‌هایی که ویترین داشته می‌رفت و با بالا رفتن از ویترین مغازه‌‌ها و از طریق کانال کولر خود را به داخل مغازه رسانده و سرقت‌هایش را انجام می‌داد. با مشخص شدن هویت متهم کوچک، در ادامه تحقیقات، زمانی که پسر هشت ساله قصد سرقت داشت، دستگیر شد.

سرهنگ عبدالعلی روانبخش، فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با اعلام این خبر به‌ آنا گفت: پسر هشت ساله به سرقت پنج مغازه موبایل فروشی اعتراف کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت