وزیر امور خارجه روسیه، مواضع امریکا و برخی از کشورهای غربی در قبال تحولات سوریه را به معنای کمک به ادامه فعالیت های تروریستی داعش دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که به رم سفر کرده است در نشست مشترک خبری با پائولو جنتیلونی، همتای ایتالیایی خود، اصرار امریکا در بر کناری بشار اسد رئیس جمهور سوریه را از قدرت مغایر با قوانین بین المللی و اصول دمکراتیک خواند.
لاوروف گفت: مشروط کردن تشکیل ائتلاف بزرگ ضد تروریستی در سوریه به کناره گیری رئیس جمهوری این کشور به معنای بستن چشمها بر روی واقعیت و تشویق داعش به ادامه راه خود است.
لاوروف در پاسخ به این پرسش که ایا روسیه حاضر است در ائتلافی به رهبری امریکا علیه داعش شرکت کند گفت: روسیه امادگی دارد با امریکا در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری کند اما این همکاری باید هم طراز باشد. این طور نیست که یک پایتخت تصمیم بگیرد و دیگر پایتخت ها به ان عمل کنند.در این نشست مشترک مطبوعاتی وزیران امور خارجه ایتالیا و روسیه بر ضرورت ائتلافی راهبردی در مبارزه با تروریسم تاکید کردند.
وزیر خارجه روسیه همچنین با تاکید بر بستن فوری مرز ترکیه و سوریه گفت: این مرز یکی از راه های اصلی عبور تسلیحات نظامی برای تروریست های داعش است.