سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقه ای و ارتباط با آمریکا کاملا روشن است و دولتمردان کشور در کنار ارتش، سپاه و نیروهای مسلح و در چهارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف یک سیاست واحد را دنبال می کنند و تفاوتی بین نظامیان و غیر نظامیان وجود ندارد. تلاش برای اختلاف انداختن بین مسئولین جمهوری اسلامی ایران به دلیل دقت و هشیاری مقامات کشور و مردم هوشمند ایران محتوم به شکست است.
کد خبر: ۵۱۹۳۸۲
کد خبر: ۵۱۹۳۸۲
| |
35023 بازدید
35023 بازدید
سخنان امروز وزیر امور خارحه آمریکا در جلسه شورای روابط خارجی درباره برجام و قطعنامه 2231 با واکنش وزیر خارجه همراه شد.
به گزارش «تابناک»، وزیر امور خارحه کشورمان در پاسخ به سخنان امروز وزیر امور خارحه آمریکا در جلسه شورای روابط خارجی ضمن تأکید بر اینکه صرفا به دلیل اشاره ناقص آقای کری به برخی نکات مطروحه در مذاکرات ناگزیر باید نکاتی را مطرح کنیم، اظهار داشت:
1ـ همان گونه که بارها اعلام کرده ایم مقاومت مردم ایران در برابر فشارهای مختلف بین المللی برای کنار گذاشتن برنامه صلح آمیز هسته ای و پیگیری حقوق خود بر مبنای ان پی تی که در حماسه سیاسی انتخابات سال 92 با حضور 73 درصدی مردم در انتخابات متبلور شد، در نهایت آمریکا را وادار ساخت راه تقابل را کنار گذاشته و تمرکز خود را بر حل و فصل موضوع از طریق گفتوگو قرار دهد؛ موضوعی که آقای کری امروز به نحوی به آن اشاره کرد.
2ـ اما متأسفانه امروز نیز وزیر خارجه آمریکا یک بار دیگر از طناب پوسیده «توان آمریکا برای استفاده از نیروی نظامی» سخن گفت. آقای کری به خوبی میداند در طول مذاکرات بی فایده بودن این تهدیدات تو خالی علیه ملت ایران و مقاومت مردم ایران در برابر این گونه اقدامات را بارها شنیده است. علاوه بر اینکه این حرفها مربوط به قرن گذشته بوده و امروز مخالف قواعد آمره حقوق بین الملل است، بلکه حتی خود ایشان و دیگر مقامات آمریکایی نیز بارها اذعان کرده اند که این تهدیدها هیچ تأثیری در اراده مردم ایران نداشته و وضعیت را به ضرر آنها تغییر خواهد داد. لذا بهتر است آمریکاییها عادت دیرینه خود را فراموش کنند و زبان تهدید و تحریم علیه این مردم بزرگ را یک بار و برای همیشه کنار بگذارند و بی جهت مصداق این مصرع معروف حافظ نشوند که «عرض خود میبری و زحمت ما میداری»!
3ـ در ارتباط با شعار مردم ایران نسبت به سیاستهای دولت آمریکا، در طول مذاکرات بارها به آقای کری تأکید کردم که مردم ایران بزرگوار و فهیم اند و بی دلیل نسبت به اقدامات دیگران عکس العمل تند نشان نمی دهند. شما به دنبال علت بگردید و نه معلول. علت خشم مردم ایران سیاستهای آمریکا در بیش از 60 سال گذشته در کودتا علیه یک حکومت دمکراتیک و حمایت از دولت کودتا در 1332، پشتیبانی همه جانبه از رژیم پهلوی، حمایت از رژیم صدام حسین در جنایات بی شمار علیه مردم ایران و عراق از جمله استفاده از سلاحهای شیمیایی و اقدامات خصمانه دیگر علیه ملت ایران منجمله اتهامات بی اساس علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران و تحمیل تحریمهای ظالمانه و کور علیه این مردم است.
4ـ متأسفانه آقای کری در سخنان امروز خود تعهدات برجام را با مفاد قطعنامه 2231 خلط کرد. در متن برجام به روشنی آمده است که مفاد قطعنامه به عنوان مفاد برجام تلقی نمی شود و لذا در توافق ایران و 1+5، مفاد قطعنامه موضوعیت ندارد. برخی مواردی که ایشان در مورد اقدامات منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و حمایت ایران از متحدین منطقهایش که در صف مقدم مبارزه با داعش و افراط قرار دارند، مطرح کرد هیچگونه ارتباطی به توافق ندارد و لذا همان گونه که در بیانیه 29 تير ماه (20 جولای ) وزارت خارجه بیان شده است، ج.ا.ا در مبارزه با تروریزم و افراط در منطقه از کلیه امکانات خود بهره برداری خواهد کرد.
5ـ سیاست جمهوری اسلامی ایران پیرامون مسائل منطقه ای و ارتباط با آمریکا کاملا روشن است و دولتمردان کشور در کنار ارتش، سپاه و نیروهای مسلح و در چهارچوب فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف یک سیاست واحد را دنبال میکنند و تفاوتی بین نظامیان و غیر نظامیان وجود ندارد. تلاش برای اختلاف انداختن بین مسئولین جمهوری اسلامی ایران به دلیل دقت و هشیاری مقامات کشور و مردم هوشمند ایران محتوم به شکست است. مسئولین آمریکایی نیز که نتیجه این دسته بندیهای ساختگی را قبلاً دیده اند بهتر است اشتباهات گذشته خود را دوباره تکرار نکنند.