عامل کشتار بی رحمانه آهوی ماده دستگیر شد

فرمانده یگان محیط زیست استان اصفهان گفت: از این شکارچی متخلف یک دستگاه موتورسیکلت و لاشه یک آهوی ماده کشف گردید که پستان آهو هنوز پر از شیر بوده است.این متخلف ماده آهو را بوسیله موتورسیکلت تعقیب کرده و پس از مدتی فرار و خسته شده حیوان، آهو را زنده گیری کرده و گلوی آن را با چاقو بریده بود.
کد خبر: ۵۱۹۲۰۷
| |
32771 بازدید
|
ساعت ۲۴ سه شنبه شب نیروهای یگان محیط زیست پناهگاه حیات وحش موته اصفهان متوجه پروژکتورکشی در دشت شده و جهت بررسی موضوع وارد عمل می شوند.

به گزارش «تابناک»، فرمانده یگان محیط زیست استان اصفهان در این باره به دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران گفت: محیط بانان پس از حضور در دشت یک دستگاه موتورسیکلت را مشاهده نمودند که بوسیله نور پروژکتور در تاریکی شب در جستجوی آهو بود.

مرتضی جمشیدیان اظهار داشت: پس از اعزام نیروهای کمکی، محیط بانان بوسیله سه خودرو بصورت چراغ خاموش به سمت شکارچی متخلف حرکت کرده و پس از نزدیک شدن به موتورسیکلت جهت برخورد قانونی با متخلف وارد عمل شدند.

جمشیدیان گفت: راکب موتورسیکلت با مشاهده نیروهای محیط زیست بدون توجه به فرمان ایست محیط بانان اقدام به فرار نموده و مامورین نیز با خودرو به تعقیب وی پرداختند.

پس از تعقیب و گریز طولانی، به دلیل سرعت بسیار زیاد حین فرار، متخلف تعادل خود را از دست داده و موتورسیکلت وی واژگون شد.

بر اثر این حادثه شکارچی متخلف به شدت از ناحیه پا و لگن دچار آسیب شده و توسط محیط بانان به بیمارستانی در گلپایگان منتقل گردید.

فرمانده یگان محیط زیست استان اصفهان گفت: از این شکارچی متخلف یک دستگاه موتورسیکلت و لاشه یک آهوی ماده کشف گردید که پستان آهو هنوز پر از شیر بوده است.



آهوان ماده در این زمان از سال دارای یک تا دو بره هستند. متاسفانه ادامه حیات بدون حمایت و تغذیه از شیر مادر برای بره آهوها میسر نخواهد بود و به طور حتم بره ها نیز تلف خواهند شد.

این متخلف ماده آهو را بوسیله موتورسیکلت تعقیب کرده و پس از مدتی فرار و خسته شده حیوان، آهو را زنده گیری کرده و گلوی آن را با چاقو بریده بود.

مرتضی جمشیدیان اظهار داشت: شکارچی متخلف شب گذشته در بیمارستان گلپایگان تحت عمل جراحی قرار گرفته و پس از ترخیص از بیمارستان صبح امروز به مراجع قضایی معرفی و با دستور قاضی بصورت موقت روانه زندان شده است.

این متخلف دارای سوابق متعدد شکار غیرمجاز در محدوده پناهگاه حیات وحش موته بوده و پیش از این نیز به همین جرم بازداشت و محاکمه شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۳۴
انتشار یافته: ۳۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
273525 ریال جریمه و به شدت توبیخ کتبی شده و بعد روانه بیابان می شود
پاسخ ها
احسان
| Iran, Islamic Republic of |
۰۴:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
واقعا شرم آوره اگه این حیوان صفتو ول کن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
تابناک عزیز .خبر کشتار بیرحمانه دکتر اردبیلی را هم انتشار بدهی فکر کنم بد نباشد. یا شاید این کار با مواضع ضد بزشکان شما جور در نمیاید
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۰۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
یه زیر میزی بگیر کمتر
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
چه ربطی داشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
اعدام...
ابراهيم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
ظاهرا به علت تنفر شديدي كه دوستانه تابناكي از جامعه پزشكي دارند قرباني شدن يك پزشك براشون هيچ اهميتي نداره كه بخوان بازتاب بدن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
زهر بخوری بی عاطفه نامرد.چطور دلت اومد حیوان به این زیبایی را بکشی.ازیک سگ هم نجس تری. حداقل 10 سال زندان یا تبعید درمرز پاکستان وافقانستان شاید ادم شود.
پاسخ ها
غریبه ی آشنا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
دو تا آهو رو کشته سینه آهو شیر داشته یعنی بچه داره که اگه ندرنش حیوونا بازم از گشنگی میمیره ،‌ آدم بدبخت /
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
اونجا هم بره قاچاق و مواد فروشی را روبراه می کنه. این انگل پست فطرت جایش تو اجتماع نیست .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
چقدر مردم بی رحم شدن. حیف مسلمانی که به باد رفت. انسانیت کجا مونده
میر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
لعنت تو ذات این انسانها خدا لعنت کنه این شکارچی خدا به عذاب الهی گرفتارت کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
کاش وقتی موتورش واژگون می شد به درک واصل می شد.
ناشناس
|
-
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
با سوادها، کشتار را برای کشتن یک حیوان استفاده نمی کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
به نظر میرسد قوانین مجازات شکارچیان انقدر ضنعیف است که این دستگیری و دستگیری های مشابه هیچ تاثیری ندارند. باید قوانین سریعا اصلاح شوند با مجازات های سنگین. البته لازمه وضع چنین قوانینی اعتقاد و باور قانون گذاران بر لزوم حفظ نسل روبه انقراض وحوش و حفظ مخیط زیست است که ظاهرا شواهد دلالت بر چنین باوری در اکثریت نمایندگان محترم نمی نماید.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت