میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خطاب به کری: با توافق بد به واشنگتن برنگرد

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه ای از وزیر امور خارجه این کشور خواست تا با یک توافق هسته ای بد با ایران از وین به واشنگتن بازنگردد.
کد خبر: ۵۱۱۹۷۸
| |
6320 بازدید

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه ای از وزیر امور خارجه این کشور خواست تا با یک توافق هسته ای بد با ایران از وین به واشنگتن بازنگردد.

به گزارش مهر به نقل از نشریه هیل، «اد رویس» نماینده جمهوریخواه ایالت فلوریدا در حالی این بیانیه را خطاب به جان کری منتشر کرد که وی قرار است روز جمعه برای مذاکره با همتای ایرانی خود راهی وین پایتخت اتریش شود.

رویس در این بیانیه با یادآوری مطالب مطرح شده از سوی مشاوران سابق باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر توافقی سخت تر با ایران نوشت: وقتی مشاوران و مقامات نزدیک شما در این باره سخن می گویند، شما باید بدانید که در مسیر غلطی در مذاکرات هسته ای با ایران قرار دارید.

رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به جان کری پیشنهاد داد تا نامه مشاوران سابق اوباما را همراه خود به میز مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ ببرد. رویس روز چهارشنبه نیز در نامه ای جداگانه به اوباما از شیوه کنونی مذاکرات هسته ای با ایران انتقاد کرده و خواستار توافقی معنی دار و پایدار با ایران شده بود.

براساس طرحی که نمایندگان کنگره آمریکا تصویب کرده اند، هر توافق احتمالی هسته ای بین ایران و گروه ۱+۵ پس از امضا برای تایید باید ظرف ۳۰ روز در کنگره بررسی شود. این در حالی است که باب کروکر رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا نیز نسبت به عبور از خطوط قرمز آمریکا در مذاکرات با ایران ابراز نگرانی کرده بود.

گفتنی است ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان در حال مذاکره برای نگارش متن توافق نهایی هسته ای براساس راه حل های بدست آمده در مذاکرات ۱۳ فروردین لوزان سوئیس تا پیش از پایان یافتن ضرب الاجل ۱۰ تیرماه هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات