بازدید 48418

فانی در وزارت آموزش و پرورش باقی ماند

وکلای ملت با 76 رأی موافق، 167 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 256 رأی مأخوذه، به علی‌اصغر فانی برای تصدی سکّان وزارت آموزش و پرورش بار دیگر اعتماد کرد
کد خبر: ۵۱۱۵۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹ 24 June 2015
استیضاح فانی یعنی بازی ـ باخت باخت مجلسنشست بررسی طرح استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آمورش و پرورش از دقایقی قبل در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور آغاز شد.

به گزارش تابناک، نشست بررسی طرح استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آمورش و پرورش از دقایقی قبل در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور آغاز شد.

طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته با 49 امضا تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد.

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، در جلسه استیضاح، پس از بیانات استیضاح‌کنندگان، رئیس‌جمهور مى‏‌تواند به دفاع از وزیر یا وزیران مورد استیضاح بپردازد، همچنین وزیر یا وزیران مورد استیضاح نیز مى‏‌توانند به دفاع از خود بپردازند. حداکثر وقت دفاع از استیضاح براى رئیس‌جمهور یا چند وزیر پنج ساعت و براى یک وزیر سه ساعت خواهد بود.

وزیر یا وزیران مورد استیضاح مى‏‌توانند حداکثر یک ساعت از وقت دفاع خود را در اختیار یک یا دو نفر از نمایندگان موافق قرار دهند.

در این جلسه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت به همراه علی‌اصغر فانی وارد صحن علنی مجلس شدند.

وکلای ملت با 76  رأی موافق،  167 رأی مخالف و  13 رأی ممتنع از مجموع 256 رأی مأخوذه، به  علی‌اصغر فانی برای تصدی سکّان وزارت آموزش و پرورش بار دیگر اعتماد کرد

11:43 - آغاز رای گیری از نمایندگان مجلس

پس از دفاع آخر وزیر آموزش و پرورش رای گیری در مجلس شورای اسلامی در خصوص استیضاح علی اصغر فانی آغاز شد.

11:35 - تاجگردون در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش

استیضاح فانی نقشی در بهبود وضعیت فرهنگیان ندارد


غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سخنانی گفت: مسائلی که نمایندگان در ارتباط با وضعیت آموزش و پرورش و معیشت فرهنگیان و کمبودها مطرح کردند، ایرادات به جایی است و ما هم این ایرادات را قبول داریم اما بنده لازم است که نکاتی را مطرح کنم.

وی افزود: سوال این است که ما چرا وزیر را استیضاح می‌کنیم؟ اصلاً ابزار استیضاح برای چه کاری است؟ به نظر من استیضاح سه هدف دارد، یکی حرکت در جهت بهبود وضع موجود یعنی اینکه ما وزیر را استیضاح می‌کنیم و امیدواریم که پس از این استیضاح وضع بهتر شود. تقریباً عمده نمایندگانی که صحبت کردند اشاره داشتند که این استیضاح هم اتفاق بیفتد معلوم نیست که وضع بهتر شود یا نه، بنابراین حرکتی در جهت بهبود وضع موجود یکی از اهداف استیضاح است.

این نماینده مجلس در ادامه هدف دوم از استیضاح را یک حرکت و یا جلوگیری از یک انحراف جدی درعملکرد وزیر نسبت به اختیارات و امکاناتش دانست و گفت: هدف سوم استیضاح یک پاسخ به رفتار یک دولت است، بعضی وقت‌ها ما استیضاحی را انجام می‌دهیم که به یک رفتار دولت پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: سخن بنده این است که استیضاح امروز، این سه هدف گفته شده را ندارد. سوال این است که آیا بهبود وضع موجود را به همراه خواهد داشت، یا خیر؟ در طول تاریخ مجلس و در سنوات مختلف بیشترین استیضاح‌هایی که اتفاق افتاده، استیضاح وزیر آموزش و پرورش بوده است. آیا این استیضاح‌هایی که اتفاق افتاده وضع آموزش و پرورش بهتر شده است؟ بنابراین نشان می‌دهد که استیضاح موجب بهبود وضع موجود نخواهد شد.  نداشتن نگاه سیستمی به فضای موجود آموزش و پرورش، چه در دولت و چه در مجلس موجب می‌شود که ما با یک نگاه سطحی موضوع را سرپوش بگذاریم و مسئله حل نشود.

وی با بیان اینکه استیضاح فانی که نمایندگان دلسوزی این استیضاح را انجام داده‌اند و از روی دلسوزی دغدغه‌ها را مطرح کرده و به قول خودشان هیچ بحث سیاسی وجود ندارد، گفت: این استیضاح پاسخ مناسب به احساسات و دغدغه‌های فرهنگیان نیست. استیضاح امروز نتیجه نخواستن‌های دیروز و نتوانستن‌های امروز است. ما به دلیل اینکه نتوانستیم و نخواستند، امروز باید وزیری که نقشی در وضع موجود فرهنگیان ندارد، استیضاح شود.

این نماینده مجلس اضافه کرد: ما فرهنگیان عزیز را می‌دانیم و دغدغه اینکه شاید خودشان و فرزندانشان گرسنه می‌خوابند، در کنار آنها هستیم. ما در کنار فرهنگیانی هستیم که می‌دانیم وضعیت معیشت‌شان در چه وضعیتی است اما نکته این است که با این استیضاح چه اتفاقی می‌افتد؟ ما به فرهنگیان می‌گوییم حال که نمی‌توانید وزیر را استیضاح می‌کنیم. آیا می‌توانیم و نمی‌کنیم؟ به نظر بنده این استیضاح که بتواند وضع موجودرا بهبود ببخشد اتفاق نخواهد افتاد.

تاجگردون با طرح  این سوال که این استیضاح از انحراف جدی در عملکرد وزیر جلوگیری می‌کند یا خیر، گفت: ما می‌توانیم وزیر را از منظر دیگری نگاه کنیم. آیا وزیر موجود عملکردش از حیث اقتصادی و اجتماعی طوری است که موجب انحراف جدی می‌شود؟ آیا ما به وزیر امکاناتی داده‌ایم که عملکردش بد است؟ آیا وزیر پول را بد خرج کرده و امکانات را بد توزیع کرده است؟

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: دوستان عزیز ظرف بودجه و امکانات ما همین است. فرهنگیان عزیز مطالباتی دارند که شاید حق هم باشد اما ما چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟ سهم ما، گذشتگان، وزیر، دولت و هم کسانی که در اصلاح امور دخیل هستند سهم‌شان چقدر است؟ البته بنده در اینجا قصد سهم گذاشتن و اینکه هر کدام از ما چه سهمی داریم را ندارم. اما می‌خواهم بگویم که اگر می‌خواهیم وضع فرهنگیان عزیز بهتر شود، همه ما در آن نقش داریم.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که آیا ما پولی داشتیم و ندادیم، گفت: آیا وزیر امکانات و پولی داشت و نداد؟ باید به این فکر شود که سهم وزیر چقدر است و متناسب با سهمش وی را زیر سوال ببریم.

وی با بیان اینکه در مجلس حدود سه چهار ماه پیش یکی از نمایندگان پیشنهاد داد که از یارانه ثروتمندان کم کرده و به بودجه اموزش و پرورش اضافه کنیم، اما نتوانستیم این کار را انجام دهیم، تصریح کرد: دولت باید پیشنهاد دهد و ما هم پردازش کنیم که چرا نتوانستیم. دلیل آن این است که پول و منابع نفتی ما همین است ما تا آخرین ریال پول صندوق را خرج کردیم. سهم آموزش و پرورش را نیز یک درصد افزایش دادیم اما بازهم اتفاقی نمی‌افتد بلکه باید نگاهمان را به این موضوع عوض کنیم. سوال این است که ما یک ریال از پولی را که به آقای وزیر داده ایم را برگشت داده است؟ براساس آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی 110 درصد به آموزش و پرورش پرداخت شده و این وزارتخانه تجهیز شده است ما بیشتر از این نمی‌توانیم پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی هم ما و هم دولت باید تمام سعی خودش را بکند که این فشار را به آموزش و پرورش کمتر کند، گفت: از دولت خواهش می‌کنم که این استیضاح را یک فرصت بداند امروز ما نباید به دنبال این باشیم که بگوییم گروهی مقابل فرهنگیان و گروهی نیز به دنبال حل مطالباتشان هستند. دولت محترم صدای نمایندگان مردم، چه موافق وچه مخالف را بشنوید. مطالباتی که امروز از حلقوم استیضاح کنندگان مطرح می‌شود مطالبه‌ای است که بیان دل فرهنگیان است که مسیرش را من  وشما باید اصلاح کنیم. تا همین اندازه که شما این صدا را بشنوید برای من که مخالف استیضاح هستم نیز خوب است و می‌گویم که نگرشتان را که بتوانیم ظرفیت بهتری را در جامعه فراهم کنیم که مشکل آمزوش و پرورش را حل کنیم  ایجاد کنیم.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: نباید فرهنگیان عزیزی که از امروز در رادیو این صحبت‌ها را می‌شونند احساس دوگانگی داشته باشد و آیا احساس نگاه بخشی داشته باشند. چرا ما بخش بهداشت را در مقابل آموزش مطرح می‌کنیم؟ به نمایندگان می‌گویم که شما تصویب کردید که به دلیل وضع نامطلوب بهداشت و درمان در جامعه یک درصد از بیمه سلامت را وضع کرده و چالش‌هایش را رفع کنیم. تقابل دو بخش برای حل مسائل به صلاح مملکت نیست.

وی با بیان اینکه سهم اعتبارات آموزش و پرورش در سال 92، 9.1 درصد بوده است افزود: این میزان در سال 93 به 10.7 درصد و در سال 94 نیز به مجلس با همکاری دولت آن را به 11.2 درصد افزایش داد. این به این معنی است که سهم آموزش و پرورش از سال 92 تا 94 دو درصد افزایش یافته است. شما می‌دانید که وقتی دو درصد سهم را افزایش می‌دهیم به دلیل اینکه عددش 100 است از جای دیگری سهمی کمتر شده است سوال این است که آیا می‌شود با این بودجه نامحدود بودجه آموزش و پرورش را افزایش دهیم؟ به اعتقاد بنده ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

تاجگردون در ادامه اظهار داشت: در سال جاری مجلس دو هزار و 477 میلیارد تومان از بخش‌های مختلف روش‌های گوناگون بودجه آموزش و پرورش را برای موضوع ادارات کلشان و مدارس شبانه روزی و سرانه‌ها در آموزش و پرورش ارتقا داد. به طوری که امسال نیز این میزان بالای 100 میلیارد تومان افزایش یافته است البته با 100 میلیارد تومان هم نمی‌شود کاری کرد.

وی با بیان اینکه مجلس تصویب کرده بنیادهایی مالیات پرداخت نمی‌کنند امسال پرداخت کرده و به سهم آموزش و پرورش اضافه شود، تأکید کرد: مجلس همواره کمک‌هایی را به وزارت آموزش و پرورش داشته است اما با وضع بودجه محدود نمی‌توانیم بیش از این به این وزارتخانه کمک کنیم.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که آیا این استیضاح پاسخ به رفتار دولت است یا خیر گفت: این مجلس وزیر علوم و تحقیقات را استیضاح کرد و این وزیر کنار گذاشته شد، سوال این است که چرا این کار را کردید با حذف وزیر مجلس به دولت یک علامت داد که من می‌خواهیم پاسخ به یک رفتار بدهم. در دولت گذشته نیز وزیر کار و رفاه اجتماعی استیضاح شد که دلیل آن این بود که می‌خواستیم به رفتار دولت پاسخ دهیم. نکته این است که ما در استیضاح وزیر آموزش و پرورش می‌خواهیم به چه رفتار دولت پاسخ دهیم. ما هیچ بهره‌ای از این استیضاح نمی‌بریم.

وی با بیان اینکه استیضاح حق نمایندگان مجلس است، گفت: مطالبات مردم فرهنگیان و همه اقشار باید مطرح شود ما قصد تقابل بین دو گروه را نداریم. با رفتار دیگری این روشی که برای حل مسئله فرهنگیان در پیش گرفته‌اید، حداقل در برنامه ششم و بودجه سال آینده تمهیداتی را در نظر بگیرید تا مشکلات فرهنگیان را حل کنید.

وی با بیان اینکه فانی یکی از مشکلاتش این است که در عالم سیاست رفتارهای غیراخلاقی انجام نمی‌دهد و باید بگویم که شومن نیست، گفت: یکی از عیوب فنی به عبارتی این است که وی خالی‌بند نیست و فرد ساده‌ای است که فقط می‌خواهد حرف‌هایش را در چارچوب اداری بزند خواهش می‌کنم به دلیل شخصیت وی که دارای رفتاری کاملاً فرهنگی است و جوهره وزارت آموزش و پرورش را دارد در چارچوب ایجاد همدلی و همزبانی بین دولت و مجلس درخواست دارم که به استیضاح رأی ندهید. تا شاهد آرامش بهتر در نظام آموزش و پرورش کشور باشیم.


11:15 - مصباحی‌مقدم در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:

استیضاح فانی وارد شدن به معامله باخت باخت است

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی سخن می‌گفت با اشاره به مشکلات وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکلات این وزارت خانه تنها با وزیر حل نمی‌شود و نیازمند عزم ملی است.

وی با بیان اینکه مخالفت با استیضاح فانی به معنای بی‌نقص بودن وزارت آموزش و پرورش نیست، درباره مباحث مطرح مبنی بر احساس تبعیض بین معلمان، گفت: احساس تبعیض بین معلمان چه ارتباطی به وزیر دارد.

مصباحی مقدم در عین حال با انتقاد از کسانی که مجلس را به دلیل استیضاح وزیر آموزش و پرورش مورد هجمه قرار داده‌اند، گفت: چرا برخی می‌گویند استیضاح سیاسی و سریالی است چرا برخی می‌خواهند مجلس شورای اسلامی خاموش باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان ایتکه 20 سال است که فانی را می‌شناسد، افزود: بنده از سال 75 به عنوان مجتهد آشنا به تعلیم و تربیت سابقه عضویت در شورای عالی آموزش و پرورش را دارم و مسائل این وزارتخانه را می‌‌دانم و باید توجه داشت در زمانی که آقای مظفر وزیر آموزش و پرورش بودند آقای فانی نیز در آموزش و پرورش سمت های معاونت، مشاوره وزیر و یا مدیریتی در وزارتخانه مذکور را داشته اند و در دولت یازدهم نیز به مقام وزارت رسیدند.

مصباحی مقدم افزود: آموزش و پرورش از ثبات مدیریتی کمی برخوردار بوده و بیشترین استیضاح‌ها در این وزارتخانه انجام شده که این بی‌ثباتی باعث عدم ساماندهی در امور این وزارتخانه شده است؛ آموزش و پرورش یک وزارتخانه بزرگ بوده و کمتر کسی می‌تواند از عهده مدیریت آن بربیاید، مهم‌ترین وظیفه آموزش و پرورش تعلیم و تربیت بوده و مقام معظم رهبری تاکید دارد که هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری است.

وی با متدین خواندن وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد:‌ سند تحول ملی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و آقای فانی در تدوین این سند نقش مهمی داشته و از شایسته ترین افراد در اجرایی کردن این سند مهم می‌تواند باشد.

مصباحی مقدم افزود: معلمان حق بزرگی دارند بنابراین باید مجلس و دولت به دغدغه‌های آن‌ها توجه کنند اما نکته مهم این است که معلمان از تبعیض رنج می‌برند و می گویند به چه دلیل پرداختی‌های این وزارتخانه از سایر دستگاه ها و نهاد‌ها مانند وزارتخانه‌های ورزش و ارشاد و سازمان‌های ثبت احوال و محیط زیست کمتر است و معلمان تبعیض را احساس می‌کنند.

وی با بیان اینکه استیضاح فانی وارد شدن به معامله باخت باخت است، گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری که برای یکسان سازی حقوق در مجلس به تصویب رسیده فراموش شده است. البته شنیده‌ایم که دولت در حال اصلاح این قانون برای تمدید مجدد این قانون است بنابراین دولت باید اصلاحیه خود را در این زمینه زودتر ارائه دهد تا تبعیضی در پرداختی کارکنان نباشد و فراموش نکنید معلمان به حق خود راضی هستند.


11:03 - آریایی‌نژاد در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:

عملکرد دولت‌ها در آموزش و پرورش سلیقه‌ای است

احمد آریایی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز(چهارشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان موافق طرح استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اظهار داشت: استیضاح آقای فانی سال گذشته مطرح شد و ما قصد مادارا داشتیم تا مشکلات برطرف شود. بنده 30 سال در آموزش و پرورش استخوان خُرد کرده و در شهرها و روستاهای دور و نزدیک خدمت کردم و جوانی‌ام را پای نونهالان ونوجوانان این کشور گذاشتم.

آریایی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ما درباره استیضاح آقای فانی نامه‌ای را به آقایان روحانی و لاریجانی نوشتیم تا کوچکترین اهمیتی به مسائل آموزش و پرورش بدهند ولی رؤسای هر دو قوه نامه را به زیردستانشان ارجاع دادند و امروز هم هر دو در جلسه استیضاح حضور نیافتند و این نشان‌دهنده میزان اهمیت آموزش و پرورش است.

وی افزود: حقیقت این است که بنده با شخص سروکار ندارم بلکه نسبت به رویکرد آموزش و پرورش در کشور منتقدم، به راستی که اسم افراد مهمتر است یا فکر و ذهن و مبانی اعتقادی افراد؟ متأسفانه علی‌رغم وجود سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هیچ کار شایسته و بایسته‌آی در این زمینه انجام نشده است، بحث این دولت هم نیست بلکه در همه دولت‌ها بعد از انقلاب به آموزش و پرورش پرداخته نشده است.

نماینده ملایر در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: متأسفانه همه دولت‌ها درباره آموزش و پرورش سلیقه‌ای عمل می‌کنند، آنچه شاهد بودیم سال به سال دانشگاه‌های تربیت معلم و تربیت مدرس به صورت راکد درآمدند و نیروهای آزاد از همه جا گرفته شدند، آن هم به خاطر کمبود بودجه و اعتبارات که ضربه اصلی به آموزش و پرورش نیز از همین جا زده شد.

وی با بیان اینکه متأسفانه آموزش و پرورش که باید تربیت افراد صالح و سالم را برعهده بگیرد، از آن فاصله گرفته است، تصریح کرد: باید پرسید آیا با روی کار آمدن دولت جدید، دانشگاه فرهنگیان رونق کافی پیدا کرده یا اینکه از رونق افتاده است؟ به هر طریقی رونق دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم و تربیت مدرس کمرنگ شود، باید فاتحه تدریجی آموزش و پرورش را خواند، آیا امکاناتی که برای سایر وزارتخانه‌ها وجود دارد، برای همکاران معلم هم وجود دارد؟

وی با انتقاد از تبعیض و بی‌عدالتی در آموزش و پرورش، تأکید کرد: بعضی از مدارس شبانه‌روزی به خاطر کمبود بودجه تعطیل شدند، آیا دانش‌آموزان محروم روستاها نباید تحصیل کنند؟ آیا جایگاه حقیقی روستائیان راستین و زحمتکش این نیست که فرزندانشان بتوانند از تحصیل مناسب و رایگان برخوردار شوند. معلمان زبده در مدارس خاص تدریس می‌کنند و در مدارس عادی باید معلمانی که سرخورده بودند، به تدریس مشغول شوند، بنابراین دانش‌آموزان زبده‌ای که توان مالی مناسبی ندارند، آیا باید در مدارس عادی ادامه تحصیل دهند؟‌

وی با اشاره به رتبه‌بندی معلمان و عدم تعیین تکلیف نهایی این موضوع، گفت: باید به جایی برسیم که همه افراد حسرت شغل معلمی را بخورند، برخی می‌گویند معلمان در فصل تابستان سه ماه تعطیل هستند، آقایان بیایند شغلشان را با معلمان تعویض کنند تا ببینند چه کسی بیشتر خون دل می‌خورد. متأسفانه عده ای از جنس خودمان هم این حرف را می‌گویند، وظیفه آموزش و پرورش تربیت انسان‌های صالح و کارآمد است، متأسفانه برنامه‌ریزی صحیح و هدایت درست و مناسب در مورد منابع بودجه آموزش و پرورش وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هر دولتی بر اساس سلیقه‌اش در آموزش و پرورش فعالیت می‌کند، گفت: هر دولتی یک سوگولی دارد، باید پرسید چه زمانی قرار است آموزش و پرورش سوگولی دولت شود تا به وضعیت این وزارتخانه مادر و کلیدی رسیدگی شود.

آریایی‌نژاد تصریح کرد: رضایت شغلی و امنیت شغلی فرهنگیان کجاست؟ چرا نیروهای تحصیل کرده آموزش و پرورش دوست دارند به وزارتخانه‌های دیگر بروند؟ آیا این موضوع به دلیل وجود تبعیض و بی‌عدالتی در وزارتخانه آموزش و پرورش نیست؟ دانش‌آموز اول راهنمایی را دیدم که نمی‌توانست حتی نامش را بنویسد، چه کسی به او کارنامه قبولی داده است؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی مناسب برای هزینه‌کرد اعتبارات در آموزش و پرورش وجود ندارد، از دلایل کم اهمیتی به آموزش و پرورش عدم حضور دو رئیس قوه مقننه و مجریه در جلسه امروز مجلس است، باید بدانیم با تعویض وزیر هم مشکل این وزارتخانه حل نمی‌شود بلکه باید رویکرد آموزش و پرورش در کشور تغییر کند.


10:44 - دفاع علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش:

آموزش و پرورش برای برقراری عدالت آموزشی با جدیت اهداف خود را دنبال می‌کند

علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز چهارشنبه در جلسه استیضاح خود و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این جلسه را فرصتی برای ارائه گزارش وزارت آموزش و پرورش در 22 ماه اخیر می‌دانم، فرهنگیان را ستون فقرات آموزش و پرورش دانست و گفت: آموزش و پرورش بزرگ‌ترین فصل مشترک دولت و ملت است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب 40 میلیون مخاطب مستقیم دارد.

وی افزود: 13 میلیون دانش‌آموز، 26 میلیون اولیاء دانش‌آموزان و یک میلیون فرهنگیان به طور مستقیم با وزارت آموزش و پرورش در ارتباط هستند. البته مخاطبان آموزش و پرورش همه جامعه هستند. آموزش و پرورش با 105 هزار مدرسه در 752 منطقه آموزشی و با 13 میلیون دانش‌آموز و یک میلیون همکار فرهنگی بزرگ‌ترین نهاد کشور است و در همه جای کشور حضور دارد.

وزیر آموزش و پرورش به ارائه گزارش این وزارتخانه در 22 ماه اخیر پرداخت و گفت: در زمینه اقتصاد، وزارت آموزش و پرورش یک نهاد سرمایه‌ای است نه هزینه‌ای. سهم بودجه آموزش و پرورش در سال‌های 92، 93 و 94 از بودجه کل کشور به ترتیب 9.1، 10.7 و 11.2 درصد بوده و این نشان می‌دهد که در 22 ماه اخیر سهم این وزارتخانه از بودجه دولت 2.1 درصد رشد داشته است.

فانی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش در این مدت تلاش کرد سهم خود را از بودجه عمومی کشور افزایش دهد که در این بین دولت محترم نیز عنایت خوبی به این مسئله داشته است، خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: دوستان می‌دانند که هر یک دهم درصد از بودجه دولت رقم قابل توجهی است و وزارت آموزش و پرورش توانسته در 22 ماه اخیر 2.1 درصد افزایش داشته و این دستاورد خوبی است. رشد بودجه آموزش و پرورش از سال 92 تا 94 از 5.3 رشد در سال 92 به 24.1 در سال 94 افزایش داشته که البته این غیر از آن مبلغ 1350 میلیارد تومانی است که دولت برای رتبه‌بندی معلمان تعیین کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری این نکته که در زمان اخذ رای اعتماد، استراتژی‌های وزارت آموزش و پرورش را اعلام کردند و بر این اساس کیفیت‌بخشی در کنار اصول 5 گانه از اولویت‌های مهم ما بود، اظهار داشت: در سند تحول استراتژی اصلی، کیفیت‌بخشی مبنی بر عدالت آموزشی است. ساماندهی، توسعه مشارکت، اجرای تدریجی بودجه‌ریزی عملیاتی، ارتقاء مدیریت و اصلاح نظام مدیریت و برنامه‌ریزی از سیاست‌های 5 گانه‌ای بود که ما همچنان به دنبال دستیابی به این دستاوردها هستیم.

فانی رشد کمی و کیفی خدمات آموزشی با تکیه بر عدالت آموزشی را از نخستین دستاوردهای 22 ماه اخیر وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: در هفدهم اردیبهشت 93 که خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم یکی از درخواست‌ها و مطالبات ایشان تهیه نقشه راه تحول نظام آموزشی بود که آموزش و پرورش در عمل به این دغدغه رهبر انقلاب نقشه راه سند تحول را تهیه کرد و در اسفندماه سال گذشته آن را به اتمام رساند که من یک نسخه از آن را اکنون تحویل رئیس جلسه می‌دهم.  نقشه راه سند تحول مبنای تنظیم برنامه ششم توسعه در حوزه آموزش و پرورش خواهد بود. همزمان با آن نیز 40 راهکار از 131 راهکار سند تحول در قالب 99 برنامه در وزارت آموزش و پرورش اجرایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای انسداد بیسوادی تحت پوشش دانش‌آموزان ابتدایی را از 97.4 به 98.5 درصد در سال تحصیلی جدید رساندیم، گفت: ما در کشور 110 مدرسه تک دانش‌آموزی داریم. یعنی یک مدرسه با یک دانش‌آموز. همچنین 4 هزار و 800 مدرسه داریم که زیر 5 نفر دانش‌آموز در آن تحصیل می‌کنند. همه اینها نشاندهنده آن است که دولت و آموزش و پرورش برای برقراری عدالت آموزشی مسیر درستی را طی کرده است.

فانی تصویب آئین‌نامه کلاس‌های چندپایه‌ای و مدارس عشایری را از دیگر دستاوردهای این وزارتخانه دانست و گفت: ما به مجلس قول داده بودیم که کار ساماندهی نیروی انسانی را انجام دهیم و باید همین‌جا عرض کنم که امسال در جشنواره بهره‌وری در کشور وزارت آموزش و پرورش به عنوان دستگاه برتر در بهره‌وری شناخته شد و لوح تقدیری دریافت کرد.

وی با بیان اینکه بیش از هزار میلیارد تومان از طرح ساماندهی نیروی انسانی صرفه‌جویی کرده‌ایم که این مبلغ را در راستای اقداماتی برای خدمت به فرهنگیان انجام دادیم اظهار داشت: اجرای مرخصی زایمان بانوان فرهنگی آن هم پس از گذشت 3 سال از تصویب آن در مجلس را در دستور کار قرار داده و این مرخصی‌ها را از 6 ماه به 9 ماه افزایش دادیم. پس از گذشت 4 سال از تصویب آن ما قانون مدیریت خدمات کشوری را مورد توجه قرار دادیم و امتیاز آن را از 800 به 1500 افزایش دادیم.

فانی برقراری فوق‌العاده شغل مناطق مرزی و ساماندهی دانشگاه فرهنگیان را از دیگر اقدامات این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: 64 هزار و 600 دانشجو، معلم در 98 پردیس و دانشکده فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند. ما برنامه راهبردی دانشگاه فرهنگیان را تدوین و بازنگری کردیم.

وی در پایان گفت: در ادامه فعالیت‌های آموزش و پرورش باید از طریق کمیته‌ای که در جلسه غیر علنی هفته گذشته داشتیم باید راهکارهایی را برای بهبود معیشت فرهنگیان، رتبه‌بندی فرهنگیان، بازنگری فرهنگیان و تامین منابع برای اصلاح و بازسازی 35 درصد فضاهای آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهیم و دستیابی به این اهداف را با جدیت دنبال کنیم.



10:25 - شکری در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:
    
رواج بی‌سوادی به دنبال افت علم‌آموزی در کشور

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: علم آموزی در باب رقابت با تمامی کشورهای دنیا باید پیدا شود اما این در حالی است که کشور ما از منظر آموزش و پرورش افت داشته است تا جایی که بی سوادی و ترک از تحصیل افزایش یافته است.

محمود شکری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: دغدغه ای جامعه فرهنگی نمایندگان از 25 خردادماه سال 93 موضوع با دکتر فانی مطرح شده است، به دستور حجت السلام ابوترابی چهار مرتبه خدمت وزیر جلسه داشتیم و دغدغه را انتقال دادیم، در خصوص اهمیت موضوع جایگاه وزارت آموزش و پرورش شخصا دو مرتبه خدمت وزیر رسیدم.

نماینده مردم طالش و رضوان شهر در کجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش و علم آموزی از منظر پیامبر(ص) و امام علی (ع)، تصریح کرد: امروز کشوری موفق خواهد بود که توجه به علم آموزی داشته باشد.

وی با اشاره به سفرش به ژاپن، گفت: در کشور ژاپن پزشکان فوق تخصص آرزو دارند معلم باشند چراکه نه تنها از نظر میزان دریافتی در مرتبه بالایی قرار دارند، بلکه معلمان در کشور ژاپن از جایگاه ارزشی و احترامی بالایی برخوردارند.

شکری با بیان اینکه پیشرفت و توسعه ژاپن به دلیل توجه به آموزش و پرورش و جایگاه معلمان بوده است، گفت: علم آموزی در باب  رقابت با تمامی کشورهای دنیا باید پیدا شود اما این در حالی است که کشور ما از منظر آموزش و پرورش افت داشته است تا جایی که بی سوادی و ترک از تحصیل افزایش یافته است.

10:15 - قادرمرزی در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:
    
مدیران مدارس به گدایی افتاده‌اند

حامد قادرمرزی در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش در موافقت با استیضاح فانی گفت: حضور بنده در میان استیضاح‌کنندگان نشان می‌دهد که استیضاح آقای فانی به هیچ وجه سیاسی نمی‌باشد. بنده حامی دولت تدبیر و امید هستم و در گذشته حامی وزیر آموزش و پرورش بودم. تمام تلاش خود را انجام دادم ولی امروز مواردی وجود دارد که درباره آنها از ایشان توضیح می‌خواهیم و گمان می‌کنیم که آقای فانی از برنامه‌هایی که موجب رأی اعتماد مجلس به ایشان شد، فاصله گرفته‌اند.

وی ادامه داد: همه می‌دانیم که وزارت آموزش و پرورش یک نهاد استراتژیک و مهم برای توسعه کشور است و مهمترین بخش در ساختار نهادی حکومت یک کشور می‌باشد. بنده 7 مورد از موارد استیضاح را بیان خواهم کرد.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس نهم گفت: مورد اول؛ ناتوانی وزیر در جلب رضایت و اعتماد جامعه فرهنگیان کشور است. ما می‌دانیم که قشر فرهیخته فرهنگیان ما از صداقت و طرفداری عالمانه راضی خواهند شد. همه ما و همه معلمان به نحوی از وضعیت درآمدی کشور آگاه هستیم، ولی چرا معلمان ما به خیابان‌ها آمدند، تحصن کردند و در مقابل ادارات آموزش و پرورش با پلاکاردهای اعتراضی جمع شدند؟  آقای فانی؛ ای کاش در یکی از این جمع‌ها حاضر می‌شدید و اوضاع را آنچنان که بود صادقانه به آنها توضیح می‌دادید تا خوراک رسانه‌های ضدانقلاب نشود. شما به هیچ استانی سفر نکردید تا سخن فرهنگیان را بشنوید و بعد برای آنها پاسخی داشته باشید. وقتی که معلمان تحصن کردند، عدم حضور شما به معنی بی‌محلی به معلمان و جامعه فرهنگیان بود.

قادرمرزی در رابطه با مورد دوم استیضاح افزود: ناتوانی وزیر در جلب توجه و عنایت دولت در اختصاص منابع لازم جهت تامین منابع مالی مورد نیاز هزینه‌های مدارس کشور و تبدیل مدارس کشور به مدارس خودگردان است. این موضوع به صراحت برخلاف اصل 39 قانون اساسی است. ما می‌دانیم که هزینه‌های جاری مدارس اعم از پول کاغذ، قند، چای، گچ تخته،‌ ماژیک وایت‌برد و تجهیزاتی از قبیل رایانه در مدارس کشور به یک بحران مالی تبدیل شده است. بگذارید خیلی صریح بگویم که مدیران مدارس در حوزه انتخابیه اینجانب به گدایی افتاده‌اند. به والدین و مردم می‌گویند که پول قند و چای معلمان را بدهید. مردم منطقه ما، مردم منطقه محروم هستند و ما به هیچ عنوان نمی‌توانیم این وضعیت را از وزارت آموزش و پرورش بپذیریم.

10:10 -  انصاری در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:
   
واقعیت های آموزش وپرورش در مدارس روستاها و مناطق محروم است

محمد سعید انصاری در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت:بنده در رابطه با دیانت،انسانیت و شرافت دکتر فانی غیر از خیر و نیکی چیزی ندارم بگویم اما وضعیت آموزش و پرورش به علت انتصاب مدیران ناتوان بسیار نابسامان و نگران کننده است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مدیری ناتوان باشد چون نماینده در این مورد انتقاد داشته به این نقد توجه نمی کنند و نماینده را به جای اینکه یاور و دوست خود بدانند دشمن خود فرض می کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: وضعیت مدارس در مناطق محروم  کشور بسیار نامناسب است و هنوز در روستاهای آبادن و خوزستان مدارسی داریم که در گرمای طاقت فرسا در کانتینرها درس می دهند و کسی به این موضوعات توجه نمی کند.

وی با بیان اینکه در مورد تجهیزات مدارس مکل داریم ادامه داد: علی رغم اینکه بر اساس قانون آموزش باید رایگان باشد مدارس به بهانه های گوناگون از اولیا دانش آموزان هنوز پول می گیرند.

این نماینده موافق استیضاح فانی خطاب به وزیر گفت: چرا امروز به جای بیان واقعیت ها گزارشی را آماده کرده اید که بگوئید عملکرد خوبی داشته اید اما باید بدانید واقعیت ها در مدارس روستاها و مناطق محروم کشور است نه در کاغذهایی که شما چاپ کرده اید.

09:45 - بشیری در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:
    
استیضاح فانی مطالبه فرهنگیان است

فرهاد بشیری در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش در موافقت با استیضاح فانی گفت: همکاران و ملت ایران و قاطبه فرهنگیان و دانش‌آموزان آگاه هستند که وزارت آموزش و پرورش از جایگاه رفیع و والایی برخوردار است و این نگرانی‌ها درخصوص این وزارتخانه در جلسات مختلف با رئیس جمهور و معاونان مطرح شد و نهایتاً برای رأی اعتماد به وزیر در همه مسائل صحبت شد و موارد مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آنچه که مسلم است شخصیت وزیر آموزش و پرورش فرهنگی بوده و قابل احترام است اما آنچه که امروز ما را به سمت استیضاح آورده، عملکرد وی در حوزه‌های مختلف است. در این ایام ماه مبارک رمضان بنا بر اجبار و ضرورت و مطالبه و خواسته‌های فرهنگیان موضوع استیضاح مطرح می‌شود و انتظار می‌رود همه نمایندگان به همه موارد توجه کرده و مسائل را مورد عنایت قرار دهند.

وی تاکید کرد: استیضاح مورد مطالبه همه فرهنگیان بوده و این موضوع سیاسی نیست و آنچه که مسلم است اهداف و برنامه‌های این وزارتخانه می‌باشد و باید توجه کرد که در این مقطع مصلحت پذیرفتنی نیست و باید شفاف‌سازی صورت گیرد. همه منابع انسانی در وزارت آموزش و پرورش امروز آگاه هستند که این وزارتخانه شرایط نامناسبی دارد و ناامیدی در مجموعه‌های مختلف آن بسیار نگران‌کننده است.

09:20 -  موسوی‌نژاد در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش؛
    
اجرایی نشدن سند تحول بنیادین از نقاط ضعف وزارت آموزش و پرورش است

سید مهدی موسوی‌نژاد در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش، افزود:‌ طرح اتستیضاح وزیر آموزش در تاریخ 25 خرداد 93 نوشته و تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که بنا به دلایلی اکنون در صحن علنی مطرح شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه واقعیت آن است که استیضاح به معنای برکناری وزیر نیست بلکه به معنی روشنگری است، ادامه داد:‌ ممکن است در این جلسه نمایندگان متقاضی قانع شده و آقای وزیر نیز با تمام توان و انر‍ژی به کار خود ادامه دهند؛ از سویی دیگر ما به پاک دستی آقای فانی اذعان داریم و دلیل استیضاح وی نیز بیشتر در حوزه مدیریت‌ها و سیاست‌های وزارت مذکور است که همه تلاشمان نیز بر آن بود تا این استیضاح صورت نگیرد و با تذکرات معضلات آموزش تمام شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم،‌ با یادآوری اینکه جلسات متعددی با وزیر آموزش و پرورش برای رفع معضل فرهنگیان برگزار شد،‌ تصریح کرد:‌ متاسفانه این جلسات نتیجه بخش نبود و اکنون نیز به جلسه استیضاح ختم شد که البته یکی از راه‌های انتقال مشکلات مربوطه به جامعه ‌آموزگاران طرح استیضاح است و امید است راهی برای اراده رئیس جمهور نسبت به رفع مشکل فرهنگیان باشد.

وی با برشمردن علت استیضاح وزیر آموزش و پرورش، ‌اجرایی نشدن سند تحول بنیادین را از مهم‌ترین علت استیضاح فانی خواند.

09:15 - قاضی‌پور در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش:
    
وضعیت آموزشی عامل مهاجرت روستاییان به شهرها است

نادر قاضی‌پور در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع تحصیل روستاییان و مناطق محروم و افراد کم‌درآمد جامعه است. متاسفانه مدارسی که مردم ساختند و تحویل آموزش و پرورش در روستاها داده‌اند، تعداد زیادی را فروختند و متاسفانه مشاهده می‌شود تعداد مدارس روستایی به جای اینکه به دانشگاه تبدیل شود، به مکانی برای ترک اعتیاد تبدیل شده است. این ننگ نیست؟ چه کسی اجازه می‌دهد این اتفاق رخ دهد؟ خرید احداث‌کننده زمین اعلام کرده است که برای آموزش و پرورش و بچه‌های روستای خود زمین اهدا کرده است نه برای ترک اعتیاد جوانان متخلف شهری و معتاد. این فرهنگ روستا را تخریب می‌کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هنرستان‌های روستایی و خوابگاه‌های دانش‌آموزان شبانه‌روزی جدا از اینکه امکانات لازم را برای این افراد اختصاص داده نشده و با اینکه اعتبار دو برابر شده است، امکانات آن به‌روز نشده و بحث تغذیه بسیار تاسفبار است.

وی در ادامه افزود: جمع‌آوری مدارس شبانه‌روزی روستایی آیا مورد تایید شما است؟ چه کسی دستور جمع‌آوری مدارس را داده است؟ آیا این مشکل مدیریتی نیست؟ آقای وزیر؛ به لطف حضرتعالی در جنوب کرمان مدارس کپری در دمای 50 درجه بالای صفر برپاست! آیا دانش‌آموزان روستایی تحمل این گرما را دارند؟

قاضی‌پور ادامه داد: در جای‌جای کشور بدون ضوابط نیرو استخدام شده است و افراد باسابقه کنار گذاشته شده‌اند. آموزش و پرورش روستاییان را رها کرده و برای 6 کلاس یک معلم قرار داده است. در برخی از روستاها مدارس با تاخیر آغاز به‌کار کرده‌اند. مشکل تنها وزیر نیست، بلکه کل کابینه سبب شده تا آمار بی‌سوادی در کشور بالا رود، به‌خصوص در روستاها، سیاست‌های غلط نهادینه شده است.


09:04 - کوچکی‌نژاد در موافقت با استیضاح فانی:

80 درصد فرهنگیان طالب استیضاح وزیر هستند

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه به عنوان اولین موافق استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی با تاکید بر اینکه استیضاح فانی در جهت حمایت از یک میلیون فرهنگی و 13 میلیون دانش‌آموز است گفت: هیچ گونه شائبه سیاسی و فراکسیونی در این استیضاح دخیل نیست.

وی از اعتقاد 80 درصد فرهنگیان کشور به استیضاح وزیر آموزش و پرورش سخن گفت و تصریح کرد: امروز فرهنگیان دغدغه امکانات آموزشی، رفاهی، منزلت اجتماعی و مسائل اقتصادی دارند بنابراین برخلاف تلاش عده‌ای که سعی دارند موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش را صرفا به بحث ارتقای حقوق تقلیل دهند این بحث تنها یکی از محورهای استیضاح است.

کوچکی‌نژاد آموزش و پرورش را مهم‌ترین دستگاه کشور برشمرد و گفت: سفره فرهنگیان بیش از 14 درصد رشد نداشته است.

وی با یادآوری توصیه مقام معظم رهبری به فانی مبنی بر استفاده نکردن از افراد خسته و بی‌انگیزه در آموزش و پرورش بیان داشت: آیا شما به این توصیه گوش کردید؟ زمانی که شما وزارتخانه را تحویل گرفتید 18 بازنشسته در آن سمت داشتند در حالی که امروز این میزان به 95 درصد رسیده است.

کوچکی‌نژاد در ادامه گفت: آیا این 95 نفر در آموزش و پرورش کار می‌کنند؟ خیر فقط ستاد انتخابات تشکیل دادند.

وی به پاداش 400 میلیونی مدیران از صندوق فرهنگیان اشاره کرد و اظهار داشت: بعضی مدیران آموزش و پرورش از پولی که از صندوق فرهنگیان تامین کرده‌اند ماشین‌های آخرین مدل سوار می‌شوند و کسی که امروز این صندوق را مدیریت می‌کند یک زمان برادر خودش را رئیس صندوق کرده بود.

وی بحث بیمه فرهنگیان را یکی دیگر از انتقادات وارده به عملکرد فانی خواند و خطاب به فانی افزود: چند درصد انتصاب شما از میان متحصنان سال‌های قبل صورت گرفته است؛ بسیاری از تشکل‌های غیرقانونی را در راس کنترل انتصابات قرار دادید.

کوچکی‌نژاد با تاکید براینکه فانی نمی‌‌تواند حق و حقوق فرهنگیان را از دولت بگیرد، گفت: ارتقای رتبه‌بندی یعنی ارتقای شغلی نه توزیع پول؛ رتبه‌بندی یک فرایند است و اینکه شما اجرا می‌‌کنید قانون خدمات کشوری است نه رتبه‌بندی.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: بانک سرمایه که متعلق به فرهنگیان است یک نفر پرسنل فرهنگی ندارد.


09:00 - جبار کوچکی نژاد، نادر قاضی‌ پور، فیاضی،‌ شیری، علیمردانی و قائدرحمت در موافقت با استیضاح صحبت می‌کنند.


تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۹
در انتظار بررسی: ۹۶
انتشار یافته: ۲۰۲
مجلس محترم با بودجه ای که به فانی داده انتظار چه چیزری را دارد
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
قطعامجلس هم مقصراست ولی آقای فانی هیچ مدیریتی ندارندوزیربایدهمیشه فعال باشدوبتواندحق فرهنگیان رابگیرد
ناشناس
| Russian Federation |
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
مجلس باید در نظر داشته باشد آقای فانی با همین بودجه هم وزارت را به خوبی اداره کرده است
فرهنگی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ب نظرم بهتره تشریف ببرن درجای دیگری مشغول به کار شوند
حمید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
تبریک ، تبریک به خودم ، تبریک به خودت ،

فرهنگیها بروید بخوابید بلکه رئیس جمهور بعدی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شاید از این هم ادم نا کارمدی باشد .مجلس باید امیدوار بود
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
همیشه مردم باید چوب عدم درایت و ناتوانی وزرا را بخورند چون صلاح مملکت نیست و باخت باخت است و غیره . نمایندگانی که رایی موافق دادند چه درکی از مشکلات مردم دارند.
من پیشنهاد می کنم آقای کوچک زاده به سمت رئیس مرکز آمار انتخاب بشن . چون برای یه استیضاح ناقابل زحمت کشیدن جامعه آماری فرهنگیان رو مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و به رقم دقیق 80 درصد رسیدند که این رقم مو لای درزش نمی ره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
مسعود دلبندم "جبار کوچکی نژاد" نه "کوچک زاده"
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
فرقی نداره کوچک زاده یا کوچکی نژاد -
ناشناس
| Russian Federation |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
چرا فرقی ندارد کوچکی زاده یک فرد دیگر است
مثل این است که بگوییم آقای روحانی با آقای احمدی نژاد فرقی ندارد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
آقای احمدی نژاد و روحانی نماینده دو تفکر مخالف هستند . اما این دو نماینده محترم نماینده یک تفکر هستند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
حالا یه سوتی داده همین طور داره توجیه می کنه.
بانك سرمايه با برداشت بدون اجازه از حقوق فرهنگيان به بهانه واگذاري سهام صورت گرفت و براي نور چشمي ها شغل و پست درست كرد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
والبته اين بانك با وام هايي با بهره 30درصد در خدمت فرهنگيان و غير فرهنگيان عزيزنيز مي باشد
من معلم موافق استیضاحم ضعف وزیر هم قابل کتمان نیست
معلم ناامید مدرسه از مشهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
من معلم مخالف استیضاح وزیر -
معلم امیدوار از ایران
نمایندگان مجلس بهتراست به این سه سوال فرهنگیان جواب دهند:
1-اگرفانی ضعیف بود چرا انتخاب کردید؟
2- کسی مثل آقای نجفی را که مورد تاییداکثر فرهنگیان بود چرا رد کردید؟
3-خود نمایندگان مجلس چه طرح و برنامه ای برای بهبود وضعیت فرهنگیان داشته اند؟
پاسخ ها
معلم اصفهانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
احسنت++++++++++++++++++++++++
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
فانی کارت اخراج ونا کارمدی خود را از تمام ملت دریافت کرد
در زمانیکه کارمندان بانک - اداره برق - وووو..... یه نفس میکشن از مناسبتهای مختلف پول میگیرن حتی روز 13 آبان که مربوط به آموزش و پرورش است بنظر شما فانی با دست خالی چه کار بایستی میکرد که نکرده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
آموزش زبان مادری، حق مصرح در قانون اساسی که بودجه نمی خواست...!
ای کاش نمایندگان محترم که تعدادی زیادی از آنها هم فرهنگی هستند بیان کنند که خودشان چه قانونی برای حل مشکل فرهنگیان تصویب کرده اند که توسط وزیر به آن عمل نشده باشد
ما معلم ها اصلا با استیضاح موافق نیستیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ولي ما معلم ها كاملا با استيضاح موافقيم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ما معلم ها اصلا با استیضاح موافق نیستیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
وزیر باید عزل میشددد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
خدا رو شکر عزل نشد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
خودت یک نفری
همه این مشکلات ریشه درگذشته دارند اما چرا دردولت قبل آقای کوچکی زاده سکوت کرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
همه ایرانی ها فرق بین کوچکی نژاد با کوچکی زاده را می دانند
راستش رو بگو تو کجایی هستی؟
اگر حقوق خود ایشان هم به اندازه یک دبیر بود و بیشتر برای حقوق همکارهایش تلاش میکرد مثال معروفی که میگه سیر از گرسنه چه خبر دارد
اصلا تقصیر خود این اقایان بود وقتی فانی را وزیر کردند وچندین وزیر پیشنهادی را رای ندادند وزیر اصلی وکسی که میتوانست کمی از مشکلات فرهنگیان کم کند اقای دکتر نجفی بود متاسفانه برخورد سیاسی باعث شدند قشر زحمت کش فرهنگی از وجود وزیری توانمند ودانشمند که اتفاقا سابقه بسیار خوبی دراذهان فرهنگیان دارد وباعث تحول در آموزش وپرورش شد محروم شوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
نمايندكان محترم مزد توجه و تصويب قوانين حمايتي در مورد فرهنكيان خود را در انتخابات مجلس دهم دريافت خواهند نمود‏!‏
مشکل فرهنگیان وزیر نیست بلکه مشکل خود نمایندگان مجلس است.
پاسخ ها
مریم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
بیشتر مشکلات جامعه نه فقط فرهنگیان از نمایندگان است .
یک معلم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
احسنت ، مشکل نمایندگان مجلس هستند که نمیدانند ریشۀ مشکلات در چیست و به جای آنکه عمقی فکر کنند، همیشه سطحی و در دقیقۀ نود سمبل کاری می کنند. شک نکنید که این استیضاح برای رای اوردن نمایندگان در انتخابات آتی مجلس است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
احسنت،اسفند نزدیک است
وزیر آموزش و پرورش باید شاگرد اول کابینه باشد نه اینطور که سر نخواستنش دعوا باشد.
ای کاش نمایندگان محترم که تعدادی زیادی از آنها هم فرهنگی هستند بیان کنند که خودشان چه قانونی برای حل مشکل فرهنگیان تصویب کرده اند که توسط وزیر به آن عمل نشده باشد
گرچه اسضیضاح وزیر دردی رو دوا نمیکنه اما میتونه یه التیامی باشه بر پیکره بی جان آموزش و پرورش
اطمینان دارم استیضاح رای نمیاره
(یک معلم با هشت سال سابقه کار و پشیمان از انتخاب شغل معلمی)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
اگر ناامیدی همین حالا برو دنبال یک شغل دیگه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شمامعلم نيستيدچون معلمي شغل نيست عشق است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
استیضاح = رفع درد و التیام : شعار جدید
ناشناس
| Austria |
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
جالبه که یک عده نشستن و جواب کامنت های ملت رو میدن.
من هیچ شناختی به این وزیر ندارم و خوشبختانه معلم هم نیستم ولی سوالم اینه این افرادیکه در دفاع از عملکرد وزیری که کارش به استیضاح رسیده دارن کامنت ها رو پاسخ میدن کی هستن؟؟
مرتضي قيدار
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
بله ديكه ،معلماني كه جزء نخبكان كنكور بودن حالا اكه ناراضي اند برن سراغ يه شغل ديكه تا امثال كساني كه تنبل كلاس بودند و.. معلم بشن و..
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شعار. معلمی عشق است.عشق را شب میگذارم سر سفره
به بچه ها میگم بفرمایید عشق میل کنید
چرا نمایندگان عزیز هنگام رای دادن به وزرا به نظرات فرهنگیان توجه نمیکنند وافراد کارامد را به خاطر نظرات سیاسی کنار میزنند ولی نزدیک انتخابات از فرهنگیان یادشان میاد؟
پاسخ ها
علیرضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ایول
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
درود بر شرفت نزززززززززززززززززدیک انتخابات و رای حدود 2 ملیون فرهنگی با میانگین جمعیتی 5 نفر برای هر خانواده(چقدر این وکلای مجلس! فک میکنن زرنگن)
اين قاضي پور خداييش خيلي بامزه س. ميگه مدارس روستايي بايد به دانشگاه تبديل بشه. خدايا اين دلخوشي هارو از ما نگير، آمين
پاسخ ها
علیرضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
آمین
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
از جمله معدود افرادی که در مجلس دلسوزند یکی همین آقای قاضی پور هستند. ایشان حرف حق می زنند ولی برخی آن حرف حق را جک می پندارند تا از زیر بار آن خلاص شوند. شما به اصل مطلب آقای قاضی پور بیندیشید نه ظواهر جزئی حرفهایشان، ایشان بیشترین رای را در شمال غرب کشور دارند و محبوب دل مردم استان آذربایجان غربی مخصوصا مردم شهر شهید پرور ارومیه هستند.
آقای کوچک زاده و کوچکی نژاد و قاضی پور و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی اگر حقی ضایع شده است حق روزنامه نگاران و اصحاب رسانه و هنرمندان است که بیمه تامین اجتماعی اشان قطع شده است نه معلمانی که حقوق اشان سرماه واریز می شود و تنها 2 و سه روز اضافه کاریشان واریز نشده است اگر صادقید حقوق اصحاب رسانه را پیگیر شوید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
آقای ناشناس معلم ها اضافه کار نمی گیرند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
عزیره من چرا برای طلب خودت حقه یکی دیگه رو ضایع میکنی - شما پیگیر کاره خود باش
سلام اولا وزیرمون بی انرِژی هستن و دوما شجاع نیستن و در اخر بگم نمایندگان مجلسم به فکر معلمان نیستن والسلام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
احسنت
معلمها در طول هفته سه روز میرن سر کار. در طول سال تا دلشون بخواد تعطیلی دارن. اگه درست حساب بکنی به زور به اندازه چهار ماه یک کارمند سر کار میرن. دریافتیشون قطعا بالای یک میلیون و سیصد هست که با احتساب روزای کاریشون با اندازه سه برابر یک کارمند حقوق میگیرن. اگه جوابتون اینه که خب به معلمها هم تابستونا و دیگر روزای تعطیل کار بدن و حقوقشون رو زیاد بکنن خب جواب من هم اینه که دولت برای هر پست به جای استخدام یک کارمند ۳ کارمند استخدام بکنه که در طول سال هرکدومشون به اندازه معلمها حقوق یگیرن و به اندازه معلمها تعطیلی داشته باشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
حتمادردوران تحصیل یک دانش اموز تنبل بودی وگرنه میفهمیدی یک ساعت کار معلم برابر یک هفته کار کارمند است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
معلومه گوینده هیچ شناختی از کار آموزشی و کار با 200 دانش آموز در هفته ندارند . اصلا کار آموزشی با هیچ شغلی بجز آموزش عالی قابل قیاس نیست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
دوتا بچه خودرا نمی توانی در خانه کنترل کنی با 35 تا بچه سروکله زدن واقعا کار سختی است من خودم کارمند بانک هستم ولی یک سال حق التدریسی معلم بودم واقعا سخت است و اعصاب میخواهد کمی منصف باش برادر
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
جناب خان من معلم نیستم ولی متاسفم از اینکه اینجوری نسبت به معلمان قضاوت میکنی اتفاقا اگه ابتدا بودجه اموزش وپرورش بی کم وکاست از کل بودجه جدا شود تا استانداردهای لازم یک نهاد مهم اموزشی وتربیتی بکار گرفته شود مطمئن هستم ظرف 10 سال خیلی ازمعضلات اجتماعی همانند بیکاری اعتیاد فحشا ... حل خواهد شد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
معلم ها چهار روز باید برن سرکار دلبندم. تعطیلات رسمی برای همه کارمندان است و ربطی به فرهنگیان نداره. کارکنان دولت از مرخصی استحقاقی و استعلاجی برخوردارن اما معلمان خیر. کار مفید معلمان از بسیاری از کارکنان دولت بیشتره. کارکنان دولت از اضافه کار پاداش کارانه بن و پاداش های مختلف در مناسبت ها برخوردارند اما معلمان از این مزایا برخوردار نیستند. و در پایان آیا حاضر هستید کار خودتان را با یک معلم عوض کنید؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
بله من هم پيشنهاد مي كنم مدارس را تعطيل و معلمان را براي كار هاي ديگر استفاده بكنيم و نگهداري از و تربيت فرزندان اينگونه انسان ها را كه قدر دان نيستند به خودشان واگذار نماييم من بعنوان يك معلم حاضرم كارگر معدن باشم اما تربيت كننده فرزند اينگونه انسان ها نباشم .
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
قطعا هیچ آدم عاقلی اهمیت یک کار رو با زمانی که واسش صرف میشه نمی سنجه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
باید افسوس خورد به این نظر
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شما یک بچه در خانه دارید ونمیتوانید تربیتش نماییدو اگر کارمند هستید برای خلاص شدن از دست او به مهد کودک می سپارید واقعا در تربیت فرزندتان مانده ایدواین وامانده های خود رابه آموزش وپرورش تحویل میدهی و واقعا اگر می توانی فقط 1 ساعت سر کلاس برو و فقط دانش آموزان را ساکت نگه دار نه تدریس ؛ آیا چرت زدن خودتان در پشت میزهایتان را به معلمان نسبت می دهید؟
ناشناس
| - |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شما که درک و فهم درستی از معلمی نداری نظر هم نده .....
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
خیلی بی انصافید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
مشخصه خیلی دلت پره داداش همین چند جمله ای که در بالا نوشتی با همت معلمین بوده که سواد یاد گرفتی حالا بر علیه معلمین می نویسی
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
یک کارمند در سال یک ماه مرخصی داره و در سرکارش با افراد بزرگسال سروکارداره و قرار نیست آموزش بده . آموزش با کارای دیگه فرق داره بیشتر خانواده ها در نگهداری بچه های خوشام دچار مشکل هستند . امکانات بقیه کارمندان کجا معلمان کجا ضمنا حقوق از 800 شروع می شه و نهایتا بعد از 30 سال 2000000 می شه کارمندان چی ؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Austria |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
من معلم نیستم ولی اذعان می کنم که در جامعه ای که به معلمینش بی مهری شود نمی توان آینده ی روشنی را برایش تصور کرد.
امیدوارم ج ا ایران نگران معیشت معلمین آن مملکت باشد و ان شاالله که معلمین هم در قامت شغل انبیاگونه خودشان به فرزندان آن مملکت دانش بیاموزند.
معلم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
باید منطقی ساعت مفید کاری محاسبه بشه که در اینصورت معلم باید 3 برابر کارمن حقوق بگیره.
ایشان اول که آمدند سر ناسازگاری داشتند با معلم
بیمه فرهنگیان را تبدیل به یک بیمه بی خاصیت کردند
با تعطیلی پنجشنبه ها بدون منطق مخالفت کردند
آنهایی را که قبلا استخدام شده بودند را آشپز و بیسواد خواندند
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
من کارمند کارگزینی هستم واقعا متاسفانه حقیقت دارد خیلی از آشپزها و خدمتگزاران بسمت معلم در وزارت حاجی بابایی به خاطر اجرای شتابزده طرح 6-3-3استخدام شدند
دوستان در مورد معلمان قضاوت نکنن چون معلم نیستید از مشکلات معلمان هم خبر ندارید پس حق اظهار نظر ندارید کل دنیا همینه تعطیلاتو رو دارن اگه میتونی معلم میشدی تعطیلات نباشه معلم دیوونه میشه در ضمن اندازه خدمتکار بانک حقوق نمیدن
وزیر از کار برکنار خواهد شد
دولت مجری قانونه مجلس قانون گزار حالابگید کی باید استیضاح بشه
سلام از نماینده محترم که در موافقت با استیضاح وزیر صحبت فرمودند بسیار متشکرم امروز عمل به تکلیف بسیار مهم است اقایانی که می گویند مجلس مقصر است چرا به نجفی رای ندادند چرا نمی گویند ما مگر یک نجفی داشتیم چرا دولت شخص قوی برای بار دوم معرفی نکرد امروز اگر مجلسیان یک کار مثبت داشته باشند ان استیضاح این وزیری است که ما وخانواده هایمان را دچار بیماری روحی وروانی کرده است
آقای فانی نسبت به بودجه ای که در اختیار داشتند عملکرد بدی نداشتند بودجه آموزش را به وزارت بهداشت و بخش سلامت دادند وزیر با درآمد کم کاری نمیتواند بکند
کاش نماینده داشتیم
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
چه حرفاااااااااااااااااااااااااا
هدف آقای فانی این بود(هست؟) که آموزش و پرورش را به دانشگاه آزاد 2 تبدیل کنه
مجلس نباید در سال آخر خود برای دولت که مشغول مذاکران سنگین اتمی است حاشیه درست کند
البته استیضاخ حق مجلس است
البته آقای فانی هم با توجه به بودجه ای که در اختیارشان بود عملکرد بدی نداشتند
اتفاقا مشکل فرهنگیان همین وزیر است
باید برکنار شود و هیچ راهی ندارد
آقای فانی از وزرای خوب کشور هستند
مجلس به استیضاح رای ندهد
معلمي با توجه به ساعت كار اندك 2روز در هفته و 65روز در سال اصلا شغل حساب نمي شود معلمها بايد شفل دوم خود بدانند معلمي را در عوض پولي كه بابت اين كار اندك مي گيرند و بهتر است بگوييم پاره وقت خيلي عالي من كارمند با پنج روز كار در هفته و فوق ليسانس دانشگاه تهران فقط يك ميليون و سيصد دريافت مي كنم.ولي حرف آنها به جايي مي رسد
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
شما با این طرز فکر اگه فارغ التحصیل دانشگاه تهران باشی من خودمو دار می زنم عمرا اگه سیکل داشته باشی . کار دو روز در هفته ؟65 روز در سال؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
حتما فوق لیسانس!!!!!!!! حسابداری هم داری
من نفهمیدم یعنی چی که حتی یک فرهنگی در بانک نیست. مگر فرهنگی باید در بانک کار کند. ضمن این که کسی که فرهنگی است می رود بانک مشغول به کار می شود دیگر فرهنگی نیست بانکی است. درسته؟
پاسخ ها
فرهنگي
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
سلام
من از صحبتهاي نماينده شنيدم كه گفت فرزندان همكاران فرهنگي نه تنها در آموزش و پرورش امتياز استخدامي ندارند، در بانك مشغول نشده اند.
ما دلواپسان ورژن جدید از مجلس میخواهیم از آقای فانی حمایت کنند و به ایشان فرصت دوباره بدهند
کاش میشد نماینده های مجلس رو هم استیضاح کرد.
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ارزو بر جوانان عیب نیست ههههههههههه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
کافی است اسفند که پای صندوق میروید با دید باز نمایندگانی شایسته روانه مجلس فرمایید.
مشکل از آقای فانی نیست مثلا ایشان رای نیاورد وزیر بعدی چه مشکلی از فرهنگیان حل میکند
... تنها مکانی که 34 سال در تعالی آن کوشیده ام ، به این راحتی از بین نبرید . ..
معلمین قشر محترم جامعه هستند و باید داری بهترین وزیر باشند
پاسخ ها
ایرانی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
بقیه مردم چی حساب میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Austria |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ایرانی عزیز
من و شما هم باید از حق خودمان با وزیر مرتبط دفاع کنیم ولی این دلیل نمی شود معلمین از حق خودشان دفاع نکنند.
اقایان نمایندگان محترم :
لطفا 1- موضوع استخدام دانشجویان ورودی 93دانشگاه فرهنگیان را نیز مطالبه بفرمایید
2- توزیع نامناسب دانشجو معلمان مثلا رشته دبیری ریاضی ( استانهای مرکزی و قم ) در یاسوج برگزار شده
3- وضعیت غیرکیفی غذای دانشجو معلمان با توجه به کسر هزینه غذا از حقوق آنها
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
عزیزه من مگه بقیه دانشجو ها امکاناته بهتری دارن - دانشجو بودن تو ایران یعنی سختی کشیدن
وزیر با رای بالای مجلس برکنار خواهد شد
مطمئن هستم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
به همین خیال خام باش........
حاج بابایی یادتونه وقتی وزیر شد چه کارهایی کرد درآمد هنگفت نفت چطوری بابقیه حیف ومیل کرد برای استخدام چه پارتی بازی هایی کرد اون چه مشکلی حل کرد حالا بودجه باتوجه به قیمت نفت نصف شده چه انتظاری دلریم خودشکن آینه شکستن خطاست
اقای وزیر چطور شد پرستاران محترم حق خود را گرفتند و من تبریک عرض مینمایم چون حقشان بود ولی وقتی نوبنت فرهنگیان شد وعده سر خرمن ....
پاسخ ها
سليمان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
پرستاران كجا حقشون رو گرفتن؟شما خبر ندارين.
آقای فانی از تمام زحمات دو ساله شما برای کشور و نظام متشکریم امید.اریم در مسند وزارت باقی بمانید
مشکل فعلی مملکت کسری بودجه ناشی از قیمت ناعادلانه نفت است
مردم ایران در دادن کامنت دقت کنند
مطمئن باشید اگر وزیر رای نیاورد وزیر بعدی هم با مشکل کسری بودجه مواجه است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
دقیقا مشکل کسری و تحریم های ناجوانمردانه است - و به نظرم این استیضاح سیاسی است
ناشناس
| Russian Federation |
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
تحریم ها ارتباطی به سوء مدیریت ندارد همه مشکلات را به تحریم ها گره نزنید
دولت مجري مصوبات مجلس است آقايان نماينده تصويب كننددولت اجرامي كند.يك درصدارزش افزوده كه به بهداشت داده شداگربه آموزش وپرورش داده مي شدحقوق هرمعلم درماه يك ميليون ودويست هزارتومان اضافه مي شد
من کارمند آموزش و پرورش هستم و دارم بازنشست می شوم هیچ موقع وضعیت معلم ها نسبت به بقیه کارمندان خوب نبوده
عزم جدی برای رفع تبعیض و جود ندارد کاری به وزیر هم ندارد
از نمایندگان محترم مجلس میخواهم سعه صدر داشته باشند
فانی انسان بی حاشیه ای است او را کمک کنید
من طرفدار دولت آقای روحانی نیستم اما تقریبا مطمئن هستم آقای فانی استیضاح را باخته است
دوستانی که معتقدند معلمی شغل ساده با مزایای عالی و کار کم و تعطیلات فراوان و ... هستش حتما عزیزان خودشون رو در این شغل عالی به کار بگمارند تا دچار نفرین ابدیشون باشن. 22 ساله درس میدم تا حالا یه دانش آموزم نداشتم که بگه می خواد دبیر بشه
دوستان عزیز مجلس آقای فانی یک دوره دیگر هم به انتخاب شما وزیر شد .سپس آقای احمدی و بعد هم آقای حاجی بابایی پس مشکل از وزیر نیست مشکل جای دیگری است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
به نظرم باید در بودجه این وزارت خونه تجدید نظر شود
سلام اقایانی که می گویید با رفتن وزیر مشکل اموزش وپرورش حل نمی شود امروز باید تا فرصت هست نمایندگان اشتباه خود را جبران کنند فانی در حد وقواره اموزش وپرورش نیست این را باید چگونه گفت دولت با معرفی چنین افراد ضعیفی نهایت کم لطفی را در حق فرهنگیان کرد
پاسخ ها
مریم
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
نهایت کم لطفی را نمایندگان مجلس با دادن رای عدم اعتماد به وزاری اولیه پیشنهادی کردند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
دولت این شخص رو پیشنهاد نداده و مجلس دولت را مجبور به انتخاب نموده !
واقعن حافظه ی کوتاه مدتی دارید !
سخت می گیرد جهان بر مردمان سخت گیر
باسلام از صحبت های نمایندگان اینو فهمیدم که وزارت به حرفهای این عزیزان در انتخاب مدیران ارشد وزارت خانه واستانها گوش نداده تا در انتخابات بعدی به دردشان بخورد نه بخاطر معلمان عزیز
2فرزند دخترسوم ابتدایی وپسر دوم دبیرستان دارم بعد از کارنامه مدرسه هامحل شده با%14اضافه حقوق باید 2سرویس صد هزار تومانی ومبلغ ناچیز ثبت نا دولتی رابپردازم چه کنم؟
گدایی؟ یادر فکر فرزندسوم باشم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
فعلا به فکر سومی باش خدا کریمه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
فرزند سومو فاکتور بگیر عزیزم.
استیضاح کاملا سیاسیه کاملا سیاسی . نمایندگان به فکر مردم نیستند نگران انتخابات اسفند 94 هستند نه مطالبات فرهنگیان . من فرهنگی هستم و کاملا درک می کنم استیضاح کاملا سیاسیه . نمایندگان به فکر منافع ملی نیستند با دولت همدلی نمی کنند چه رسد به اینکه فکر قشر فرهنگی جامعه باشند .
مطمئنم كار وزير تمام است و80 درصد مخالف دارد انهم از خود فرهنگيان است
فانی رای می آورد ولی قافیه را کسانی می بازند که از فردا نیروهایشان در ادارات هدف عزل قرار می گیرند
عزیزان فرهنگی فردا که بازنشست شدید از این چندرغاز هم خبری نیست پس تا میتونید.......
پس لاریجانی کجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟
خودش رو کنار کشیده که به فانی بگه من بی تقصیرم
بنازم سیاست رو
آفرین به این مردم هوشمند استیضاح سیاسیه
خیلی حیف شد
انتظارهمه این بودکه اگربودجه ندارندلااقل زمان ونیرویی که دارن صرف کارهای سیاسی وآماده سازی کل وزارتخانه برای انتخابات نفرمایند.
بعنوان یک فرهنگی خواستار برکناری این وزیر خاموش و بی فایده ام
به نظرم بحث بودجه نیست بحث مدیرت بودجه هست. همکاران عزیز در دوره حاجی بابایی لاقل مقرری ماه اول کسر نمیشد. لاقل بیمه طلایی طلا نبوده باشد لاقل نقره که بود والله تو این دوره کمبود بودجه را پیراهن عثمان کرده و هر عملکرد ضعیفی را به آن نسبت میدهند.
بازنشسته ها ي آموزش وپرورش فراموش شده اند وقدر منزلتشان را كسي نمي داند
جاي تاسف است
شکرخدارای نیاورد این استیضاح تبریک به آقای وزیر بروآقای وزیر واسه خداکارکن
حالا که ایشون موندنی شدند ازشون بخواهید این دانشگاه شهیدر رجایی را یه رسیدگی بهش بکنه و واگذارش کنه به وزارت علوم تا از این دوگانگی نجات پیدا کنه.
همون دانشگاه فرهنگیان بسه برای این وزراتخونه
نمایندگان محترم پیام شما رو با جان و دل دریافت کردم.حال فهمیدم که من معلم بیچاره تر از انی هستم که کسی به فکر من باشد.شما فانی رو نگه داشتید چون معلم باید گرسنه بماند.من هم میدانم من بعد چگونه درس بدهم
آیاآقای مصباحی مقدم ازدل معلمان خبرداردکه اینگونه بیان می دارند:اکثرمعلمان ازوضعیت فعلی وحق خودراضی هستند؟
امیدواریم این استیضاح سیاسی نباشدوبرای احقاق خواسته فرهنگیان باشد.
این هم مجلسی بود و گذشت . به هر حال برای گذر زمان و نفهمیدن گرسنگی و تشنگی روزه خوب بود
تنها چيزي كه براي نمايندگان مجلس مهم نيست نظرات فرهنگيان .
مرا به خیر تو امید نیست
بودجه کجاست که آقای فانی درستش کنه
من معلم متاسفم از رای نمایندگان موافق وزیر
معلم ناامید(مهربانی)
هرکس بگوید معلمین از وضعیت حقوقی خود راضی هستند شعور ندارد اگرچه من خوشحال شدم که وزیر ابقا شد.
از اول هم معلوم بود که این استیضاح فرمالیته بود و حالا فهمیدم که تو این مملکت هیچکس به فکر معلما نیست. باشد تاروزی که کار از کار گذشته باشد
چرا در دولت قبل که اضافه کار و حق ماموریت ویارانه وام فرهنگیان را حذف کردند ووضع سرانه مدارس به شکل وحشتناکی کاهش یا فت هیچ نماینده ای حرفی نزد ایا ان وقت مشکلی وجود نداشت؟
پاسخ ها
محسن
| - |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
در عوض عده زیادی را با پست معاونت اجرای زو فن آوری حقوق اضافه کرد- حقوق ماه اول را کم نکرد برای صندوق بازنستگی و ... عزیزم دلسوزتر باش
من که فرهنگی بازنشسته هستم حقوق من 12000000ریال است آقای نماینده که تو مجلس هستی فقط بفکر خودتان هستیید بجای 12000000ریال شما 30000000ریال بگیر اگر تونستی زندگی خودت رو بایک خانواده3نفره ظرف مدت 15روز اداره کردی مرد هستی اونوقت خواهی فهمید یک معلم بازنشسته چطور زندگی ذلت بار رواداره میکننه
وکلای ملت با 76 رأی موافق، 167 رأی مخالف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
افتضاح شد
مدیرا ن نه تنها کاسه گدایی دست گرفتن بلکه برای اینکه آمار قبولی بالا بره با انواع ترفند ازمعلما نمره می گیرند اگر هم نمره ندی بهت انگ می زنن پول دادن والدینم یکی از دلایل نمره دادن شده خدا آموزشو رحمت کنه مخصوصا در هنرستانها
پاسخ ها
سینا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
مدیر ما نمره ای ده هزار میگیره تا پول آب و برق مدرسه را ده
از اهمیتی که رییس جمهور محترم و رییس مجلس گرانقدر برای این جلسه قایل شدند ممنونم.
همین ارزش گذاری ها به آموزش و پرورش باعث دلگرمی معلمان است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کشور ما اموزش اولویت نیست و به ان به دید یک وزارتخانه مصرفی نگاه میشه نسلی بیسواد تربیت خواهد شد که دودش به چشم همه خواهد رفت ایشون که میدونن هشتاد درصد فرهنگیان از عملکردش ناراضی هستن اگه وجدان داشتن میرفتن کنار....
نمایندگان با این کارشان نشان دادند که موافق فشار اقتصادی بر مردم و همچنین خصوصی کردن مدارس با روش ابداعی هیئت امنایی و گرفتن پول زور از مردم و ...
حساب ما معلمان با نماینده باشه برای روز قیامت...
تسليت به رسايي و كوچك زاده
مقصر نمایندگانند که دوباره رای میخواهند
وکلای ملت با 76 رأی موافق، 167 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 256 رأی مأخوذه، به علی‌اصغر فانی برای تصدی سکّان وزارت آموزش و پرورش بار دیگر اعتماد کرد

گرفتن راي اعتماد با 76 موافق و 167 مخالف خيلي عجيب نيست ؟ِ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقایون عزیز فرهنگی من نمیدونستم حقوق معلم زیر یک و دویست هست و از مطلبی که نوشتم واقعا معذرت میخوام.
دست بوس همه معلمها هستم مخصوصا معلم دوران ابتداییم
استیضاح در این شرایط فقط نشانه ضد مردم بودن استیضاح کنندگان است
نمیدونم هر چیزی که به نفع آقایان است با دنیا نزدیک میکنند مانند قیمت بنزین و غیره ولی در سایر موارد از دنیا خیلی دورند حقوق معلمان را در دنیا و منطقه هم کاش چک میکردندو میفهمیدند چرا در فقر فرهنگی مانده ایم
آراي مخالفين بيشتر از موافقين است چرا استيضاح انجام نگرفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
ساعت خواب.............................
كجاست اهل دلي تاشرح غصه دهيم/...........
حیف شد که فانی ابقا شد
بیمه ای که خودش مجوز ندارد میخواد چکاربکند
نمایندگان غیرمردمی !صدای مردم را نشیدیدند.خدواند فانی را از وزارت بردارد
عزم جدی برای سال تحصیلی جدید.معلمان باید خودشان برای خودشان فکری بکنند
این نتیجه کار مجلس ومجلس نشینان
سواره خبراز پیاده نداره سیر هم خبر از گرسنه!
فرهنگیان محترم دیدید دولت مجلس خب ما را سرکار گذاشته بودند مسولین دولت و مجلس هیچگاه دلشان برای فرهنگیان نمی سوزد ولی در انتخابات ها باید فرهنگیان جلو دار باشند
بابا به خدا معلم ها خیلی مظلوم واقع شدن. من معلم نیستم اما با توجه به نوع کارم دقیقا میدونم که این شغل چقدر سخت و حساس است. اون دویا سه ماه تعطیل هم به خدا دردی رو دوا نمی کنه.
از بدبختی و سختی زندگی من معلم هم . دنبال بهره برداری سیاسیند.
نمایندگآن استیضاح کننده خوب جواب خود را گرفتند.
مجلس اشتباه کرد چهار روز دیگر باید کاری را که امروز می کرد انجام دهد
با پي گيري وزير بهداشت حقوق دکتر ها5 تا 12 ميليون شد حقوق دکتر وفوق ليسانس در آموزش و پرورش نزديک دو ميليون است اين هاست پي گيري وزير
استیضاح وزیر خواسته همه معلمان است.کاش مقداری مانند وزیر بهداشت فعال می شد.
آخه.این بیچاره فانی چه کار کنه.
فانی اگر نمی تونه کاری انجام بده یا کاری نمی کنند اگر واقعا به فکر فرهنگیانه باید در اعتراض به این وضعیت معلمان استعفا بده تا مگر کاری بکنند!!!
اشتباه نوشتین بابا ۶۷رای موافق۱۶۷رای مخالف پس اقای فانی باید خدا حافظی کن از اموزش پرورش خنده دار با اون تیتر خبریت
پس اين حكايت همچنان باقي است ........... بريد مسافر كشي
با سلام همکاران گرامی و فریختگان عزیز
ما باید برای خود متاسف باشیم که چنین تفکراتی را روانه مجلس می کنیم پس مقصر خود ما هستیم . ما می توانیم با همفکری و همدلی درصد بالایی از کر سی های ممجلس را تصاحب کنیم تا چنین تفکراتی ما را بیش از این آزار ندهند. هر چند که برخی از عزیزان فرهنگی مجلس نیز ان جنان که باید از حقوق فرهنگیان حمایت نمی کنند.
ما فرهنگیان عزیز را می‌دانیم و دغدغه اینکه شاید خودشان و فرزندانشان گرسنه می‌خوابند، در کنار آنها هستیم.
میشه بگید شما کی کنار ما بودید.تا بود همین بود
فرهنگیان به کسانی که باعث ابقا مجدد فانی شدند در دوره بعد رای ندهند
حق معلماست. وقتي ٦صبح با كل طائفة باي صندوق راي هستيم همينه. حقمونه.
همه چی تموم شد فرهنگیا فعلا تا دوسال دیگه باید تحمل کنن
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
دو سال!!!!!!!!!! من خودم 21 سال تحمل کردم و تا اخر عمر هم تحمل می کنم
جل ال خالق !!

وکلای ملت با 76 رأی موافق، 167 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 256 رأی مأخوذه، به علی‌اصغر فانی برای تصدی سکّان وزارت آموزش و پرورش بار دیگر اعتماد کرد

چجوری با 76 رای موافق ، 167 رای مخالف !!! و 13 رای ممتنع ، ایشون ابقاء شدند ؟

با این آراء 167 مخالف !! باید با وزارت ، بای بای میفرمودند که !!

آیا دست پشت پرده ای در کار بوده ؟

جان خاهرت ، درست و بی غلط بنویس ، تابی جون !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
جلل الخالق به شما

76 رای موافق عدم اعتماد به ایشون بودن

167 نفر مخالف عدم اعتماد

طبق قانون، عدم اعتماد به وزرا به رای گیری گذاشته میشه
من اصلا کاری بافانی ندارم.
ایم مجلسیا چرا سر این موضوع قیل و قال کردند نمیدونم.


خوش فانی ار معدود وزرای 4ساله اموزشدپرورش شد
مخالف استیضاح یعنی موافق وزیر...............دیگه
هدف نماینده گان از استیضاح شیرین کردن خودشان پیش معلمان بود
ما معلمان تحمل می کنیم تا دنیا بداند که حمایت ما از جمهوری اسلامی حد و مرزی ندارد
بابا شوخی نیست مسئله،مسئله ا فزایش حقوق معلمه، مگه انرژی اتمی است که به این سادگی ما بهش دسترسی پیدا کنیم
کاش استیضاح شده بود
وزیر کم حرف هیات دولت کم خواه بی حوصله بازنشسته مجددا درسمت خود ابقا شد
بااین سیاسی کارنمایندگان اطمینان داشته باشنداعتمادبسیاری ازفرهنگیان راازدست دادند.
بازى مجلس ودولت تمام شد،فرهنگيان چه شدن؟!!؟
آقای کوچک زاده زمانی که 90 درصد فرهنگیان موافق انتخاب آقای نجفی بودند جنابعالی کجا بودی ؟؟؟؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار