اسناد ويکي‌ليکس: سفارت عربستان درلندن فعاليت مخالفان بحريني را زيرنظر دارد

یکی از این اسناد به فعالیت علی مشیمع و موسی عبدعلی دو مخالف بحرینی مقیم لندن می پردازد. سفیر عربستان در تلگرام خود مدعی شد علی مشیمع با حزب الله و دیگر گروه های «افراطی شیعه» در ارتباط است.
کد خبر: ۵۱۰۳۵۹
| |
1977 بازدید
یکی از اسناد منتشر شده در پایگاه اینترنتی ویکی لیکس از تلگرام های سری سفارت عربستان سعودی در لندن به وزارت امور خارجه این کشور نشان می دهد این سفارتخانه فعالیت مخالفان بحرینی در انگلیس را زیر نظر دارد.

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی «البحرین الیوم»، بر اساس این سند، محمد بن نواف بن عبدالعزیز آل سعود سفیر عربستان در لندن گزارش هایی را درباره فعالیت مخالفان بحرینی مقیم لندن برای وزارت امور خارجه این کشور ارسال می کند.

یکی از این اسناد به فعالیت علی مشیمع و موسی عبدعلی دو مخالف بحرینی مقیم لندن می پردازد. سفیر عربستان در تلگرام خود مدعی شد علی مشیمع با حزب الله و دیگر گروه های «افراطی شیعه» در ارتباط است.

سفیر سعودی همچنین ادعای ارتباط موسی عبدعلی با گروه های تروریستی مخالف نظام بحرین را مطرح می کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت