میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

معاون پیشین موساد: عربستان ما را دشمن خود نمی‌داند

کد خبر: ۴۹۴۳۰۵
| |
1861 بازدید
معاون اسبق موساد با اشاره به وجود دوستان این رژیم در عربستان سعودی، تأکید کرد سعودی‌ها رژیم صهیونیستی را دشمن خود نمی‌دانند.

به گزارش «تابناک»، «مناخیم ناحیک نفوت» معاون اسبق موساد رژیم صهیونیستی تأکید کرد که سعودیها دوست و شریک این رژیم هستند و به آنها نگاه خصمانه ندارند.

نفوت که مسئول روابط غیررسمی با کشورهای عربی در موساد بوده است در گفتگو با کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: ما در عربستان دوستان و شرکای زیادی داریم و آنها نگاه خصمانه‌ای به ما ندارند. من به بسیاری از کشورهای عربی سفر کرده ام و در این کشورها ما دوستان زیادی به ویژه در منطقه شبه جزیره عربی و کشورهای حاشیه خلیج فارس داریم.

نفوت تأکید کرد که پیوستنش به شعبه «تفیل» در سال 1959 این امکان را به وی داد که به بسیاری از کشورهای عربی برود و در آن کشورها از جمله شبه جزیره و کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان دوستانی پیدا کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا عربستانی‌ها دشمن رژیم صهیونیستی هستند گفت: «آنها دوستان ما هستند و خوب می‌توانند با ما رابطه داشته باشند. تصویر پیش‌روی ما این است که کشورهای عربی خواستار نابودی اسرائیل هستند. این تصویر، نادرست است و امروز وجود ندارد.

نفوت گفت: من در سال 1980 مسئولیت پرونده لبنان را در موساد با هدف برقراری روابط با مسیحیان و دروزیها به منظور تامین منافع اسرائیل برعهده گرفتم. اما ما وارد درگیری‌های داخلی لبنان شدیم. ورود گردانهای «الکتائب» به دو اردوگاه «صبرا» و «شاتیلا» و کشتار صدها غیرنظامی فلسطینی با موافقت دولت اسرائیل و نخست وزیر «مناخیم بیگن» انجام شد.


فارس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات