تنباکوهای میوه‌ای آلوده به شیشه

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در هفته جاری سه نفر به مراکز اعتیاد استان مراجعه داشتند که تست شیشه آنها مثبت بوده با وجود این‌که آنها تاکنون شیشه مصرف نکرده‌اند بررسی‌ها نشان داد که تنباکوهای میوه‌ای آلوده به شیشه هستند و خانواده‌ها توجه کنند که مصرف قلیان میوه‌ای باعث اعتیاد به شیشه می‌شود.
کد خبر: ۴۸۰۴۱۶
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲ 03 March 2015
|
8095 بازدید
|
۳
رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در هفته جاری سه نفر به مراکز اعتیاد استان مراجعه داشتند که تست شیشه آنها مثبت بوده با وجود این‌که آنها تاکنون شیشه مصرف نکرده‌اند بررسی‌ها نشان داد که تنباکوهای میوه‌ای آلوده به شیشه هستند و خانواده‌ها توجه کنند که مصرف قلیان میوه‌ای باعث اعتیاد به شیشه می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر «علی بهرام‌نژاد» دیروز(دوشنبه 11 اسفندماه) در دومین نشست آموزش تخصصی فرهنگ خانواده در کرمان با بیان این‌که اگر به تعریف خانواده دقت کنیم بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود، گفت: خانواده متشکل از مجموعه والدین و فرزندان که زیر یک سقف، در کنار هم و با یکدیگر رابطه عاطفی دارند زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: مشاهده می‌کنیم که فرزند با یکی از والدین در خیابان در حال قدم زدن است و یکی از والدین غایب است، در اینجاست که رابطه عاطفی آسیب می‌بیند.

بهرام‌نژاد ادامه داد: در یک خانواده مبادلات عاطفی، ‌اقتصادی و جنسی وجود دارد که اغلب به تولید مثل منجر شده و جامعه‌پذیری نیز در آن انجام می‌شود.

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به این‌که، سیستم خانواده اصول و قواعد دارد، افزود: خانواده باید قاعده‌دار باشد و خانواده‌ی بی‌قاعده آسیب‌پذیر است. قاعده آمد و شد فرزند را خانواده نمی‌داند(فرزند تا چه حد بیرون از خانواده باشد و ...) حتی بسیاری از والدین تحصیلکرده ما این قواعد را نمی‌دانند و متأسفانه قواعد ساده خانوداه را یاد نگرفته‌اند.

وی با بیان این‌که بنیان خانواده‌های ما بسیار ضعیف شده است، تصریح کرد: باید رابطه بین فرزندان را تنظیم کنیم. نباید مثلث‌سازی کنیم یعنی فرزند با یکی از والدین متحد شود، چون این نوع‌دوستی آغاز یک آسیب جدی برای خانواده خواهد بود و تنها جایی که می‌توانیم خوب فرزندان خود را تربیت کنیم، خانواده است.

بهرام‌نژاد خاطرنشان کرد: با این حال جامعه‌پذیری همیشه توسط شعبه‌های زیادی در اجتماع انجام می‌شود که خانواده نیز جزو آن‌هاست، به‌عنوان نمونه صدا و سیما، مدرسه و… از نهادهای جامعه‌پذیری بشمار می‌رود که در این میان خانواده نیز سهم خود را دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
احتمالا اینهم از اون مواردیه که فکر میکنن مصلحت گفتنش باعث میشه مصرف قلیون کم بشه.

ممکنه موقتا تاثیر داشته باشه ولی در دراز مدت باعث بی اعتمادی میشه.

چطور میشه شیشه به این گرونیو قاطیه تنباکو کنن؟ مثل اینه که بگیم 2هزار تومانی هایی تو بازار اومده که آلوده به طلاست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
از نخبگان کشور شنیدن چنین سخنانی جای بحث داره. شاید نیتتان خیر باشد اما برای رسیدن به نتیجه، توسل به هر وسیله ای توجیه دارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
ممنون نظرات عملي وكاربردي بود تشكر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت