سیر صعودی طلاق در کشور
در 7 ماهه سال جاری 467هزار و 242 فقره ازدواج با کاهش 5 درصدی و 90 هزار و 653 فقره طلاق با افزایش 6 درصدی به نسبت مدت مشابه سال قبل در دفاتر ازدواج و طلاق سراسر کشور ثبت شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در این مدت 48 هزار و 106 پرونده در ادارات اجرای این سازمان در سراسر کشور تشکیل و از این تعداد 21 هزار و 329 پرونده مختومه شده است.
چک بلامحل، مهریه و اسناد تعهدی، اسناد رهنی و شرطی بانکها و قراردادهای داخلی بانک ها از جمله پروندههای تشکیل شده در ادارات اجرای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مدت بوده است.
بر اساس این گزارش در 7 ماهه امسال 17 هزار و 61 میلیارد و 159 میلیون و 106 هزار و 309 ریال از مطالبات بانکها توسط ادارات اجرای سازمان ثبت با رشد 58 درصدی به نسبت مدت مشابه سال قبل وصول شده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۹
1- قانون وسيله خوبي است اما با گذشت و منطق ميتوان بهتر مشكلات را حل كرد.
2- زندگي خود را به خاطر مسائل پيش پا افتاده به دادگاه نكشانيد با سعه صدر و گذشت و تفاهم ميتوان بهتر نتيجه گرفت.
3- عمر گرانمايه رو در جاهاي خوب صرف كنيد.
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟








