میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وحید احمدی دبیرکل شورای عالی عتف شد

کد خبر: ۳۵۶۸۹۴
| |
6513 بازدید

رئیس جمهور با صدور حکمی وحید احمدی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم را به مدت چهار سال به عنوان دبیر کل شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس جمهور با صدور حکمی وحید احمدی معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم را به مدت چهار سال  به عنوان دبیر کل شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد.

بر اساس این گزارش، در حکم رئیس جمهور خطاب به احمدی آمده است: در اجرای ماده 9 آئین نامه داخلی شورای عالی، علوم، تحقیقات و فناوری مصوب سوم اردیبهشت سال 85 و بنا به پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به موجب این حکم و برای مدت چهار سال به عنوان دبیر کل شورایعالی علوم ، تحقیقات و فناوری منصوب می‌شوید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری سایر اعضای آن شورا ضمن بهرمندی از آرا صاحبنظران و متخصصان ذیربط، زمینه‌های ارتقای کیفیت سیاستگذاری در زمینه های علوم، تحقیقات و فناوری را فراهم آورید.

در ادامه حکم رئیس جمهور آمده است: آرزوی توفیق شما را در تحقق اهداف آن شورا، با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از  خداوند متعال مسئلت دارم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات