میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احمد قابل درگذشت

کد خبر: ۲۸۰۲۹۸
| |
34008 بازدید
حجت الاسلام هادی قابل، ضمن تأیید خبر درگذشت برادرش احمد قابل، گفت که در حال حاضر به دلیل شرایط روحی نامناسب، امکان گفت وگو در این خصوص را ندارد اما تا ساعتی دیگر بیانیه ای از سوی خانواده صادر خواهد شد.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسملین هادی قابل در گذشت برادرش احمدقابل را تأیید کرد. 

احمد قابل از اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، که از بامداد دوشنبه هفته گذشته، ۲۴مهرماه به دنبال وخامت حالش در بیمارستان قائم مشهد بستری شده بود، ساعتی پیش درگذشت. 

حجت الاسلام هادی قابل در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تأیید خبر درگذشت برادرش احمد قابل، گفت که در حال حاضر به دلیل شرایط روحی نامناسب، امکان گفت‌وگو در این خصوص را ندارد اما تا ساعتی دیگر بیانیه‌ای از سوی خانواده صادر خواهد شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات