بخش صدور ویزای سفارت کانادا در تهران تعطیل شد

امروز سفارت کانادا در تهران، اعلام نمود که بخش صدور ویزای خود را تعطیل کرده است؛ کاری که می‌تواند تأثیرات فراوانی بر هزاران نفر از ایرانیان داشته باشد.
کد خبر: ۲۴۱۱۹۳
| |
45256 بازدید
|
سفارت کانادا در تهران، امروز اعلام نموده که بخش صدور ویزای خود را تعطیل کرده است؛ کاری که می‌تواند تأثیرات فراوانی بر هزاران نفر از ایرانیان داشته باشد.

به گزارش «تابناک»، سفارت کانادا در این باره اعلام کرده که این کار را برای کاهش هزینه‌ها انجام داده است.

خبرگزاری فرانسه با بیان این خبر نوشت: خدمات ویزا برای ایرانیان به سفارت کانادا در آنکارا منتقل شده است.

در پایگاه اینترنتی سفارت کانادا در ایران نیز از ایرانیان درخواست شده برای خدمات ویزا، به پایگاه سفارت این کشور در آنکارا بروند.

در بیانیه سفارت کانادا آمده است: این تصمیم از سوی دپارتمان تابعیت و مهاجرت کانادا گرفته شده که معمولا «در جستجوی راه‌هایی برای انجام کارآمدتر خدمات است».

در این بیانیه همچنین با اظهار این مطلب که چنین کاری «غیر معمول نیست»، آمده است: سیستم جدید کامپیوتری به مأموران ویزا در سراسر جهان اجازه می‌دهد، حجم کار خود را تقسیم کنند.

این تصمیم در حالی گرفته می‌شود که بر پایه آمارهای سال 2006، بیش از 120 هزار ایرانی تبار در کانادا زندگی می‌کنند که بستگان آنان، همه ساله برای دیدار با آنان به این کشور سفر می‌کنند.

بی‌گمان، بر خلاف بیانیه سفارت کانادا، کار اخیر این کشور، غیرمعمول و به دور از رویه‌های مرسوم در روابط عادی میان کشورهاست؛ بنابراین، لازم است دلایل این امر از سوی دستگاه دیپلماسی کشور به طور جدی‌تر بررسی شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۰۹
انتشار یافته: ۵۸
علي110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
اين چرت وپرت هاازنظربنده كه مردود است.پيشنهادميكنم اگردليل قانع كننده اي ارائه نكنند،اقدام قاطعي همانندقطع مناسبات ديپلماتيك مطرح شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
یه دفعه با کل دنیا ارتباط رو قطع کنیم دیگه. ما که از همه قویتر و پیشرفته تر هستیم ارتباط با دنیا رو میخواهیم چیکار.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
چطوره بهشون حمله نظامی کنیم ! لااقل هفت هشت ده تا موشک بیندازیم تو اتاوا ؟
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
مردم ایران در به در اینجا و آنجا. آیا در سال تولید ملی نباید چاره ای برای کوچ هزاران ایرانی بویژه جوانان تحصیلکرده به کشورهای اروپا و آمریکا اندیشید. هنگامی که جوانان ما میوه کار و تلاش همه عمر خود را به خارج میبرند ما چگونه میخواهیم تولید ملی را پیش ببریم و هنگامی که میلیاردها دلار فرار سرمایه از ناحیه کوچ ایرانیان به خارج داریم چگونه میخواهیم از کار و سرمایه ایرانی حمایت کنیم.
خوشحال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
هر دم از این باغ بری می رسد ...
خوشا بحال ما ایرانی ها که اینقدر خودکفا شدیم ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
مرگ بر کانادا ...
آخیش ! دلم خنک شد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
احتمالا از دیدگاه روانشناسی کانادا بدجوری حالت رو گرفته ( تقاضای مهاجرت یا تحصیلت ) رد شده که اینقدر غیر دیپلماتیک حرف میزنی دوست عزیز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
خوشا بحال ترکیه که چه پول مفتی ارزقبل این همه سفر برای ویزای کشورها نصیبش می شو د و یک نوع توریسم زورکی هم پشت بند آن است. و دست مریزاد به دستگاه دیپلماستی ما!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
مگه شما نگران ایرانیان خارج از کشور هم میشید!
جمال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
ای وای بر ما!
ناشناس
|
Sri Lanka
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
بهتر ! گور بابای کانادا
مینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
سلام خبرتعطیلی بخش صدورویزاکانادا احتمالا کارترکیه میباشد ودستگاه دیپلماسی سریعا بایدوارد میدان شده واقدام متقابل انجام دهد زیرانخبه های ایران درخطرند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
من 16 هفته پیش درخواست ویزای تحصیلی داده بودم که همین هفته باید نتیجه اش میومد. هفته دیگه کلاس هام شروعه. همچین گیجم که نگو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
چه سرخوشی شما! فکر کردی اگه تعطیل نمیشد توی این زمان کم واست فرش قرمز پهن میکردند که یدو بیا کلاس ها معطل شماست؟!
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت