صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش «تابناک» از رقابت‌های انتخاباتی:

ورود قطب سوم، معادلات انتخابات را بر هم زد

تا پیش از آغاز جدی رقابت‌های انتخاباتی گمان نمی‌رفت که معادلات انتخاباتی این گونه پیش رود، چرا که اکنون قطب سومی با افرادی شاخص وارد فضای انتخاباتی شده که همه معادلات به سود این قطب سوم در حال رقم خوردن است.
کد خبر: ۲۲۹۸۰۰
| |
62523 بازدید
 تا پیش از آغاز جدی رقابت‌های انتخاباتی، تصور بر این بود که رقابت در میان اصولگرایان بین جبهه متحد اصولگرایی و جبهه پایداری خواهد بود؛ جبهه‌ای که هر کدام لیست سی نفره‌ای ارایه دادند، با اندک اشتراکاتی که گویی همدیگر را به صورت کلی قبول ندارند.

به گزارش «تابناک»، اما با شدت گرفتن رقابت‌های انتخاباتی، قطب سومی وارد کارزار انتخاباتی شد که معادله پیشین را بر هم زد. این قطب سوم که متشکل از کاندیداهای صدای ملت به سرلیستی علی مطهری  و جبهه ایستادگی است که دیگر چهره‌های شاخص آن، می‌توان به حمید رضا کاتوزیان، دکتر امیدوار رضایی و همچنین علی عباسپور اشاره کرد.

اکنون این دو لیست که اشتراکات فراوانی با هم دارند،  در صدر نظرسنجی‌ها هستند و احتمالا شمار چشمگیری از کاندیداهای این لیست‌ها در مرحله نخست انتخابات مجلس، جواز حضور در مجلس را به دست خواهند آورد. مشخصه اصلی این دو گروه  نه تنها انتقاد به دولت، بلکه انتقاد به سیاست‌های ایستای موجود در مجلس و امور اقتصادی و رفاهی مردم است. گویا، دلیل اقبال مردم به این کاندیداهای مشترک جبهه ایستادگی و صدای ملت هم انتقاد آنان به وضع موجود و هم اعلام برنامه برای آینده کشور است.

بر پایه این گزارش، به جرأت می‌توان گفت در میان لیست‌های انتخاباتی این تنها جبهه ایستادگی است که برنامه دولت ائتلافی و فدرالیسم اقتصادی را برای کارآمد کردن نظام سیاسی و اقتصادی کشور اعلام کرده است، حال آن که با مرور سایت‌های و منابع اطلاع‌رسانی گروه‌های دیگر جز شعار نمی‌توان برنامه خاصی را دید.

این در حالی است که این جبهه برای محقق کردن و یا زمینه‌ریزی چنین برنامه‌هایی در مجلس و به دنبال آن در نهادهای دیگر، افرادی متخصص دیگری را در لیست خود گذاشته است. به عبارت دیگر، حضور افرادی در لیست جبهه ایستادگی برای پر کردن لیست نبوده است، بلکه متناسب با برنامه‌های مطرح از سوی این جبهه افراد هم در فهرست انتخاباتی قرار گرفته‌اند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟