صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

توطئه خارجی علیه موضوع مهدویت

کد خبر: ۱۵۴۸۷۹
| |
9896 بازدید

آیت الله مکارم شیرازی: خارجی ها در توطئه ناامید کردن مردم از ظهور امام زمان (عج) دست دارند .

 به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام قم امروز پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد مقدس جمکران در جمع نمازگزاران به توزیع گسترده این لوح اشاره و خاطرنشان کرد: برخی حرکات مشکوکی را درباره امام زمان انجام می دهند و خبر از روز ظهور می دهند تا با دروغهای خود ، مسلمانان را از وجود مقدس امام عصر و موضوع مهدویت ناامید کنند که بدون شک دست خارجی ها در این توطئه ها در کار است.

وی همچنین به برخی شبهه افکنی ها در خصوص قداست مسجد جمکران اشاره کرد و گفت: بعضی ها در خصوص مسجد جمکران وسوسه می کنند و می گویند فرمان ساخت این مسجد در خواب بوده است و اعتبار ندارد؛ این شبهه افکنی ها به این دلیل صورت می گیرد که این مسجد خاری در چشم دشمنان امام زمان ( عج ) شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...