35 درصد ایرانیها از خوردن شیر و لبنیات محرومند

عبداللهی تصریح کرد: دریافت فرآورده‌های لبنی خصوصا برای سلامتی استخوانها در دوران کودکی و نوجوانی و همچنین زمانی که استخوانها درحال ساخته شدن است، بسیار اهمیت دارد.
کد خبر: ۱۵۱۱۰۹
| |
1796 بازدید
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: تنها حدود 65 درصد از افراد جامعه روزانه یک بار یا بیشتر از گروه شیر و لبنیات مصرف می‌کنند.

به گزارش مهر، دکتر زهرا عبداللهی اظهار داشت: مصرف کافی شیر و لبنبات در روز، علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامتی جسمی، موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری افراد می شود و مصرف شیر و لبنیات کم چرب، برای سلامت قلب مفید است.
وی افزود: مصرف شیر و لبنیات کم چرب، فشار خون را پایین می آورد و سطح کلسترول را کاهش می دهند و رژیم غذایی غنی از شیر و فرآورده های لبنی، می تواند خطر پوکی استخوان در سنین سالمندی و یائسگی را کاهش دهد.
 
عبداللهی تصریح کرد: دریافت فرآورده‌های لبنی خصوصا برای سلامتی استخوانها در دوران کودکی و نوجوانی و همچنین زمانی که استخوانها درحال ساخته شدن است، بسیار اهمیت دارد.
 
به گفته معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکی از علتهای تاخیر رشد در کودکانی که در مرحله رشد قرار دارند، کمبود کلسیم است که به علت مصرف کم شیر و لبنیات است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت