پنج شهر خوزستان تعطیل شد

با وجود اینکه استان خوزستان دو روز پر بارش را تجربه کرده بود ولی بروز پدیده گرد و غبار که بلافاصله بعد از بارش باران آغاز شد، امروز به شدت افزایش یافت بگونه ای که استانداری خوزستان بر مبنای پیش بینی هواشناسی، فعالیت های اداری و تحصیلی پنج شهر را تعطیل اعلام کرد.
کد خبر: ۱۳۶۲۴۲
| |
19401 بازدید
به علت بروز پدیده گرد و غبار در استان خوزستان مدارس، دستگاههای دولتی و بانکهای پنج شهر این استان امروز سه شنبه تعطیل اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، با وجود اینکه استان خوزستان دو روز پر بارش را تجربه کرده بود ولی بروز پدیده گرد و غبار که بلافاصله بعد از بارش باران آغاز شد، امروز به شدت افزایش یافت بگونه ای که استانداری خوزستان بر مبنای پیش بینی هواشناسی، فعالیت های اداری و تحصیلی پنج شهر را تعطیل اعلام کرد.

بر همین اساس فعالیت ادارات، مدارس و بانکها برای امروز در شهرهای اهواز، خرمشهر، آبادان، شادگان و دشت آزادگان تعطیل اعلام شد ولی فعالیت مراکز درمانی و همچنان ادامه دارد.

ستاد حوادث غیر مترقبه استان از شهروندان درخواست کرده تنها در مواقع بسیار ضروری از منازل خارج شوند و در هنگام خروج از ماسک مناسب برای دهان خود استفاده کنند ضمن کودکان و افراد سالخورده و بیماران تنفسی به هیچ وجه از منزل خارج نشوند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت