جزییاتی از علل دستگیری جعفر پناهی

گفتنی است، در همین زمینه، دادستان تهران نیز درباره دستگیری جعفر پناهی گفته است که وی در مظان ارتکاب برخی جرایم بوده که در پی گزارش‌های رسیده، به دستور قاضی پرونده دستگیر شده و تحقیقات درباره وی در حال انجام است.
کد خبر: ۸۸۳۴۵
|
۱۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۲ 02 March 2010
|
100728 بازدید
تابناک اجتماعی ـ  به دنبال دستگیری جعفر پناهی، فیلمساز، برخی رسانه‌های معاند، اقدام به خبرسازی گسترده و شانتاژ درباره وی و علت دستگیری‌اش کردند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در حالی که پسر جعفر پناهی در گفت‌وگو با رسانه‌های ضد انقلاب اعلام کرده که در منزل آنها مهمانی برپا بوده، اطلاعات رسیده از منابع آگاه از جزییات جدیدی حکایت دارد.

یک منبع آگاه در این باره به خبرنگار ما گفت: در مراسم کذایی که به ادعای پسر جعفر پناهی مهمانی اعلام شده، جعفر پناهی به همراه دوستان و همکاران خود در حال تهیه فیلمی علیه نظام بوده‌اند که با هشیاری دستگاه‌های امنیتی و با عملیاتی بهنگام، پرده از اقدامات آنها برداشته شده و وی به همراه همکاران خود دستگیر می‌شود.

وی همچنین گفت: محل زندگی جعفر پناهی از مدت‌ها پیش از انتخابات و به ویژه پس از 22 خرداد امسال به محل ساخت فیلم علیه نظام در راستای کمک به اهداف جریانی خاص تبدیل شده و وی و همکارانش هنگام دستگیری، با هماهنگی بیگانگان و مخالفان نظام در حال ساخت فیلمی علیه نظام بوده و همه دستگیرشدگان (از جمله نزدیکانش) که با حکم قضایی صورت گرفته، همگی از عوامل تهیه فیلم بوده‌اند.

بنا بر این گزارش، این منبع آگاه همچنین افزود: این فیلم که آقای پناهی و دوستان سرگرم ساختن آن بودند، قرار بوده برای پخش به خارج از کشور فرستاده شود.

گفتنی است، در همین زمینه، دادستان تهران نیز درباره دستگیری جعفر پناهی گفته است که وی در مظان ارتکاب برخی جرایم بوده که در پی گزارش‌های رسیده، به دستور قاضی پرونده دستگیر شده و تحقیقات درباره وی در حال انجام است.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
یعنی حالا که هنر مند بودی باید هر غلطی که کردی کار ی به کارش نداشته باشیم
محمد
|
CANADA
|
۰۳:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
خدا شفاتون بده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۶:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
عزيز دلم.....دوره ادبيات شعاري رسانه اي گذشته: مراسم كذايي...هوشياري دستگاه....پرده از اقدامات.....جريان خاص....
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
"وی در مظان ارتکاب برخی جرایم بوده " ! مرده شور اینجور درج خبر رو ببرن
علی خله
|
UNITED STATES
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
خاک برسرجعفرپناهی اگرقصدوطن فروشی داشته اگر.......
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
خدا به دادش برسه. راست و دروغش پاي شما
رضا تاجیک
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
مرگ بر خیانتکار
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
خاک بر سرت تابناک آشغال .... زمستون میره ولی روسیاهیش به امثال توی آشغال می مونه
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
من نمی دونم اینها به چی می خوان برسن!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
خاك برسر كساني كه دشمنان اين ملت آنها را تاييد كنند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت