میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزودن اندروید به خودروهای تویوتا

شرکت خودروسازی تویوتا در اوایل سال‌جاری برنامه کارپلی (CarPlay) شرکت اپل را به فناوری خودروهای خود افزود.
کد خبر: ۸۳۷۸۹۵
| |
2252 بازدید
|
۱

شرکت خودروسازی تویوتا در اوایل سال‌جاری برنامه کارپلی (CarPlay) شرکت اپل را به فناوری خودروهای خود افزود.

کار پلی یک استاندارد یکپارچه‌سازی شرکت «اپل» است که به‌وسیله آن سیستم مولتی مدیای خودرو با گوشی همگام می‌شود و کاربر تمام اپلیکیشن‌های آی‌فون خود را در نمایشگر خودرو در دسترس دارد و می‌توان به وسیله آن گوشی آی‌فون را از خودرو کنترل کرد.

از معایب این طرح این بود که دارندگان گوشی «اندروید» قادر به استفاده از این برنامه نبودند. اکنون این خودروساز اعلام کرده‌است که در آینده خودروهای تویوتا قادر به پشتیبانی برنامه «اندروید اتو» (Android Auto) نیز خواهند بود. اندروید اتو یک استاندارد گوشی‌های هوشمند است که توسط گوگل طراحی و توسعه یافته و به گوشی‌های هوشمند اندروید اجازه می‌دهد که از طریق کنسول خودرو روی داشبورد کنترل شوند. استاندارداندروید اتو به رانندگان اجازه می‌دهد تا نقشه جی‌پی‌اس، سامانه ناوبری خودرو، پخش موسیقی، پیامک و جست‌وجوی وب را با صفحه نمایش لمسی کنترل کنند.

منبع: دنیای اقتصاد
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا
|
United States
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۶
"کاربر تمام اپلیکیشن‌های آی‌فون خود را در نمایشگر خودرو در دسترس دارد" اشتباه است. فقط برخی از برنامه ها این قابلیت را دارند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت