غرق شدن جوانی در زاینده‌رود

کد خبر: ۸۳۰۱۱۸
| |
2905 بازدید
|
۱

فرمانده انتظامی شهرستان سامان گفت: جوان 26 ساله به‌علت عدم آشنايی به فنون شنا در رودخانه «زاینده‌رود» غرق شد و جان خود را از دست داد.

به گزارش آرمان، احمد مطلبی از غرق شدن جوان 26 ساله در زاینده‌رود خبر داد و گفت: در پی اعلام فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر غرق شدگی یک جوان در رودخانه «زاینده رود» بلافاصله مأموران انتظامی و نیروهای امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان سامان افزود: با حضور مأموران در این محل مشخص شد جوان 26 ساله‌ای برای شنا وارد رودخانه شده که به‌علت عدم آشنایی به فنون شنا غرق شده است.

مطلبی در پایان خاطرنشان کرد: با تلاش گروه‌های امدادی و مأموران انتظامی سرانجام جسد این جوان 26 ساله از رودخانه خارج شد و برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
H
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
زاینده رود که خشک شده است؟ قربانی هم می گیرد!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت