رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقیمت برق در اروپا رکوردشکنی کرد
2بازدید
۰

قطع دسترسی گوگل به اطلاعات شخصی کاربران

درصورتی که می‌خواهید گوگل به اطلاعات و تاریخچه اماکن جغرافیایی که به آن سفر کرده‌اید، دسترسی پیدا نکند، باید علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.

قطع دسترسی گوگل به اطلاعات شخصی کاربران

درصورتی که می‌خواهید گوگل به اطلاعات و تاریخچه اماکن جغرافیایی که به آن سفر کرده‌اید، دسترسی پیدا نکند، باید علاوه بر خاموش کردن Location گوشی، تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود را نیز تغییر دهید.

ایسنا نوشت:  با توجه به گسترش اهمیت روزافزون امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات کاربران، بسیاری از غول‌های تکنولوژی درصدد یافتن راهی برای امن‌تر کردن پلت‌فرم‌های مورد کاربرد خود برای حفاظت بیش‌تر از کاربرانشان هستند.

حالا کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری به تازگی به کاربران گوگل اکانت هشدار داده‌اند که علاوه بر خاموش کردن Location گوشی هوشمندشان، تنظیمات آن را نیز تغییر دهند تا بتوانند دسترسی گوگل به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود را قطع کنند.

کاربران باید برای این کار به تنظیمات حساب کاربری گوگل اکانت خود مراجعه کرده و سپس به قسمت Web & App Activity بروند تا بتوانند تاریخچه فعالیت‌های خود را که توسط گوگل و سرویس‌های مختلف آن ثبت شده‌اند، مشاهده کنند.

با این کار کاربران قادر خواهند بود دسترسی گوگل به اطلاعات شخصی‌شان را قطع کنند و بدین ترتیب از ذخیره‌سازی و ثبت شدن همیشگی داده‌های خصوصی خود در سرورهای گوگل جلوگیری به‌عمل بیاورند. کاربران در گوشی‌های هوشمند اندرویدی و مرورگر اینترنتی گوگل کروم می‌توانند با مراجعه به این قسمت، تمامی تاریخچه فعالیت‌های خود را کنترل کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تابناک در صفحهٔ اصلی گوشی

با افزودن تابناک به صفحهٔ اصلی، همین نسخهٔ سایت را با یک لمس باز کنید.

  1. در مرورگر، دکمهٔ اشتراک‌گذاری را بزنید. این دکمه ممکن است داخل منوی مرورگر باشد.
  2. گزینهٔ افزودن به صفحهٔ اصلی (Add to Home Screen) را انتخاب کنید.
  3. اگر گزینهٔ Open as Web App نمایش داده شد، آن را روشن نگه دارید و افزودن (Add) را بزنید.

اگر این گزینه را نمی‌بینید، صفحه را در مرورگر Safari باز کنید.